Czekam jak na szpilkach na betę. Trochę bolą mnie jajniki ale mam nadzieję ze pozytywny objaw.Widać krechy wyraźnie bardzo [emoji3]. Gratulacje teraz beta to tylko formalność [emoji3]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekam jak na szpilkach na betę. Trochę bolą mnie jajniki ale mam nadzieję ze pozytywny objaw.Widać krechy wyraźnie bardzo [emoji3]. Gratulacje teraz beta to tylko formalność [emoji3]
Przy pierwszej ciąży, która była naturalna też miałam plamienie w okolicach okresu. Myślałam, że zaczyna się i nawet poszłam kupić podpaski. Nie były na szczęście potrzebne przez kolejne 9 miesięcy. Ciąża bez powikłań. Tak więc różnie to bywa.Hmmm ale takie plamienie w 11 dpt? Myślałam ze jest takie koło 5-6 dpt bo wtedy bolał mnie brzuch i jajniki i myślałam ze to to. U Ciebie to był dobry objaw? W którym dpt miałaś?![]()
Ale pięknie. Trzymam kciuki za śliczną betę.Witajcie![]()
Przesyłam dużo uśmiechu i pozytywnej energii... płacze że szczęścia a jednocześnie strachu co dalej czy wszystko będzie dobrze.
widzicie te kreseczki czy tylko ja je widzędzisiaj 10dpt . Jeden test z porannego moczu a drugi za godzinkę dla potwierdzenia. Co myślicie ?? Jest nadzieja ??
Mam nadzieję ze będzie powyżej 25... bi testy miałam o takiej czułościAle pięknie. Trzymam kciuki za śliczną betę.![]()
Witajcie![]()
Przesyłam dużo uśmiechu i pozytywnej energii... płacze że szczęścia a jednocześnie strachu co dalej czy wszystko będzie dobrze.
widzicie te kreseczki czy tylko ja je widzędzisiaj 10dpt . Jeden test z porannego moczu a drugi za godzinkę dla potwierdzenia. Co myślicie ?? Jest nadzieja ??

owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia 

Cudnie, widzisz jak Cie zaskoczyla Twoja blastka, mówiłam ze klasa nie ma znaczenia i ze da rade:-) dzielna blastka :-) teraz niech ladnie beta przyrasta :-)Wynik 107.90![]()
Widzę widzę wyraźnie super kochana dbaj o siebie i gin na beteWitajcie![]()