walczaca o szczescie
Fanka BB :)
A moją dostalas wiadomosc?? Ja korzystam z wiadomosci takze powinno byc u mnie okDziękuję Słońce,ja dwukrotnie do Ciebie chciałam wysłać wiadomosc na priv ale masz coś zablokowane!
Wypoczywaj!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A moją dostalas wiadomosc?? Ja korzystam z wiadomosci takze powinno byc u mnie okDziękuję Słońce,ja dwukrotnie do Ciebie chciałam wysłać wiadomosc na priv ale masz coś zablokowane!
Wypoczywaj!!!
Kciuki w takim razie mocne!! Ja tez mM takie mrozaki takze jutro bede sledzic Twoj wynik!Jaka to finalnie byla blastka to nie wiem, nie pytalam ale jako zarodek 3dniowy klasyfikowany byl na klase c
tak, odpisałamA moją dostalas wiadomosc?? Ja korzystam z wiadomosci takze powinno byc u mnie ok
Cudownie!! Gratulacje kochana, kreska jest widocznaWitajcie![]()
Przesyłam dużo uśmiechu i pozytywnej energii... płacze że szczęścia a jednocześnie strachu co dalej czy wszystko będzie dobrze.
widzicie te kreseczki czy tylko ja je widzędzisiaj 10dpt . Jeden test z porannego moczu a drugi za godzinkę dla potwierdzenia. Co myślicie ?? Jest nadzieja ??
GratulacjeWitam po przerwie[emoji4]
Dzis 11 dpt dwudniowych zarodkow i mamy druga kreseczke [emoji5]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Ciesze sie ze wyszłas.Witam ja juz wyszłam z szpitala dostałam jeszcze antybiotyk CRP 16 wiec ładnie spadai wszystko w środku też ładnie wygląda teraz tylko czekam na @i jadę do lekarza i startujemy
Zaciskam!Hej dziewczyny, ja też oczekuję na zabieg, który odbędzie się już w czwartek! Trzymajcie kciuki![]()