Tu jest jedna czy 2 kreseczki kochana?ja dzos zrobiłam testpoczekam na czwartek na bete ... niby mefa czuły ale zobaczymy .. chciałabym zeby sie udało...![]()
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tu jest jedna czy 2 kreseczki kochana?ja dzos zrobiłam testpoczekam na czwartek na bete ... niby mefa czuły ale zobaczymy .. chciałabym zeby sie udało...![]()
Dziękuje [emoji16] Z literatura to prawda, ale ostatnio jeszcze mocniej kocham hiszpański [emoji4] Zaczęłam sie uczyć, by nie zwariować. I jak teraz na to patrze to książka do hiszpańskiego była ze mną w oczekiwaniu na każda wizytę, słówek uczyłam sie miedzy krwią a wizyta u dr, a konstrukcje czasów zgłębiałam na wolnym po punkcji. Jesli bedzie z tego dzidzi to pierwsze wakacje na pewno spędzimy w Hiszpanii [emoji16][emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
jedna druga powinna byc w kwadraciku ale sie nie pokazałaTu jest jedna czy 2 kreseczki kochana?
Raczej nie był to pęcherzyk ciążowy. Może pseudo pęcherzyk albo artefakt. Przy takiej becie nie ma możliwości aby go zobaczyć w usg.
Tak, wiem tylko nie widziałam czy jest cień cienia czy nie, trzeba mieć nadzieje, trzymam za Was mocno kciukijedna druga powinna byc w kwadraciku ale sie nie pokazała
A Ok, okaże się w czwartek, ponieważ mam wizytędzięki Kochana.Jak u Ciebie?