Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Beta nadal słabo przyrasta , na dziś 32.07.
Jestem ciekawa co Twój lekarz na to powie... Bo niestety na zdrowa ciążę to nie wygląda. Bardzo mi przykro, ta beta niepotrzebnie wszystko przeciaga.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Beta nadal słabo przyrasta , na dziś 32.07.
U nas juz po biopsji i punkcji.. z 9 moich jajeczek tylko 5 nadawało sie do zaplodnienia i juz zreszta je zsplodnili. Troche jestem rozczarowana ze tak maloteraz caaaly dlugi cykl oczekiwania na transfer - oby przetrwaly wszystki[emoji45]
mam 2 mroziaki w transferze teraz nieudanym podeby był jeden. warto w kolejnym podac te 2 co zostaly?
A jakiej klinice podchodzisz do ivf? Mi lekarz nie chciał sie zgodzić na transfer2 na raz. Twierdzi ze bezpieczniej po jednym.mam 2 mroziaki w transferze teraz nieudanym podeby był jeden. warto w kolejnym podac te 2 co zostaly?
cześć dziewczyny. odebrałam wyniki bety <0,1. dla mnie walka się skonczyła.
co teraz? ile muszę czekać na kolejny transfer?
Jestem ciekawa co Twój lekarz na to powie... Bo niestety na zdrowa ciążę to nie wygląda. Bardzo mi przykro, ta beta niepotrzebnie wszystko przeciaga.
Ja widziałam, lekarze w klinicy widzieli (nawet mierzyli przyrosty), potem widzieli lekarze w szpitalu przed łyżeczkowaniem, a badania genetyczne wykazały że to chłopiec, ale oczywiście wszystkim nam mogło się to tylko zdawać.
Przykro mi =( odpocznij trochę i walcz dalej :*:*:*cześć dziewczyny. odebrałam wyniki bety <0,1. dla mnie walka się skonczyła.
co teraz? ile muszę czekać na kolejny transfer?
jest mi tak przykro że płacze, tak mocno wierzyłam...Kochana, bardzo mi przykro, przechodzilam przez to nie raz więc naprawdę wiem co czujesz. Ja mogłam podchodzić do kolejnego transferu cykl po cyklu, nie musiałam robić przerw.