• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie, ja po ostatniej porażce długo nie mogłam dojść do siebie dlatego na jakiś czas zniknęłam z forum.
Gratuluję wszystkim, którzy cieszą się z pozytywnych bet :), tule mocno osoby które muszą dalej walczyć.
Pytanie do bardziej doświadczonych, czy byłyście w sytuacji, że zarodki nieosiągnięty blastocysty?
Jakie podejmowałyście działanie?
Dziękują za wszystkie odpowiedzi.

Szybki transfer w 3 dobie
Dokumenty podpisane na transfer blastki jednej a wynik lekarza transfer dwoch w 3 dobie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wracam do naszej rozmowy sprzed mojej beta (z niedzieli), i mowilysmy ze fajna beta na 7dpt to w okolicach 30-50 !!! (5cio sniowa blastka) Tylko mnie tak zastanawia ze moja wczoraj byla 98!!! Z lekarzem rozmawialam to mowil ze to raczej jedynka! Ale czy takie wysokie bety tak wczesnie tez sie zdarzaja dla pojedynczych ciazy???

Troche sie zakrecilam, tym bardziej czekam na wyniki jutro, i cholerka ja w ogole nic nie czuje, ale z taka beta to musi byc ok!!! Dziwne to troche, co myslicie ???

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Witaj ja miałam w 6 dpt betę ponad 100

reklama
@iwo333 u mnie po krwotoku beta sadła do drugiego dnia o połowę, a potem tez tak bez sensu znowu przyrastała, niestety nic z tego nie wyszło, też ciągnęło się ponad miesiąc, potem w końcu zaczęła spadać ale i tak miałam łyżeczkowanie. Może u ciebie zacznie spadać niedługo, jeśli nie bierzesz już leków, ale to może potrwać. Jeśli zacznie spadać, to jest szansa, że sama dasz radę się oczyścić. Trzeba cierpliwości :(
@Barburka przykro mi... Jeśli nie boisz się ewentualnej kolejnej stymulacji, to następnym razem bierz dwa :)
@Oczekiwanie2017 piękny wynik!!! Jakiej firmy miałaś wczoraj test, że wyszedł przy tak niskiej becie? :)
@Bombisz całkiem niezły wynik, teraz kciuki za piękne zarodeczki! :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry