adansonia
Fanka BB :)
Ja transfer bede miała moze w lutymLepiej teraz weź coś mocniejszego, bo po transferze będą już ograniczenia. A z aspiryną uważaj bo rozrzedza krew, co przed punkcją nie jest wskazane.
O jajka się nie martw, nie przeniknie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja transfer bede miała moze w lutymLepiej teraz weź coś mocniejszego, bo po transferze będą już ograniczenia. A z aspiryną uważaj bo rozrzedza krew, co przed punkcją nie jest wskazane.
O jajka się nie martw, nie przeniknie![]()
O leżeniu w lozku nie ma mowy muszę chodzić do pracy. Przerzuciłam sie dzisiaj na Apap przeziębienie w najgorszym razie wezmę antybiotykSpróbuj wymoczyć nogi w gorącej wodzie z solą i najedz się czosnku. Do łóżka wygrzać się. Mi lekarz mówił, ze w początkowej fazie stymulacji nie ma to wpływu. Pozwolił jest tylko paracetamol oraz aspirynę.
U mnie tak było , od wartosci 3,75 rosło do 1046 i dopiero zaczęła spadać, pecherzyk początkowo był w macicy a potem nie było a beta wciąż rosła.Czekam na e-maila od Niego. Jestem świadoma że ciąża nie rozwija się prawidłowo i że nic z tego nie będzie. Wolałabym żeby spadał poziom hcg![]()
7dpt beta 6.14....nie za niska?
5cio dniowy zarodek? ciut nisko, ale jest tu na forum mały cud z takiej bety7dpt beta 6.14....nie za niska?
Nieprawda@JoannaRak gdzieś czytałam, że jak beta jest wysoka to będzie dziewczynka a jak niższa to chłopiec. Nie wiem, czy to prawda.![]()
Wspolczuje, ja odstawilam leki 2dni temu i mam mega hustawke nastrojow jak narazie i spuchle piersi, co prawda maz zachwycony ale ja nie moge spac bo mi przeszkadzaja. I po raz pierwszy nie moge doczekac sie na @. Wzielam kilka dni wolnego zeby moc spokojnie sie wyplakac i przejsc przez to spokojnie a tu okazuje sie ze na najgorsze wroce do pracy.4 dni po odstawieniu dufastonu bo miałam po odstawieniu leków dufaston aby torbiel ani nic sie nie zrobiło a tak boli że głowa mala![]()
5A iludniowy miałaś zarodek?
tak 5dniowy...tez cos czuje ze nisko5cio dniowy zarodek? ciut nisko, ale jest tu na forum mały cud z takiej betykoniecznie musisz powtórzyć w piątek
![]()