Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@asinka89 bety aż do nieba
@Oczekiwanie2017 @anett96 @HopeFul87 pięknych przyrostow
@Iskra_82 przytul mocno kropka i nie puszczaj przez najbliższe 9 miesięcy
@Kurcia pięknych jajek ale sądzę że przy takim nicku to żaden problem
Mocno trzymam kciuki za Was wszystkie niech dzisiejszy dzień przyniesie same dobre wiadomości
Miłego dnia moje drogie Panie i oczywiście @dami![]()
Cierpie na bezsenność a to uczucie mi dotąd nueznane bo ja straszny śpioch jestem :-) milego dnia wszystkim, niech dobra passa trwa w nieskończoność :-) samych dobrych wiadomości na dzis :-)
Powodzenia kochana!!!! :* :* :*dzieki no własnie zachwile jedziemy do kliniki po 13 juz wszystko bedzie wiadomo...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cierpie na bezsenność a to uczucie mi dotąd nueznane bo ja straszny śpioch jestem :-) milego dnia wszystkim, niech dobra passa trwa w nieskończoność :-) samych dobrych wiadomości na dzis :-)
Kiedy kochana masz jakąś wiz z usg? Moze warto zapytac lekarza o jakies tabl indukujące poronienie jeśli nadal nic nie będzie widać na usg? Bo to faktycznie bardzo długo już u ciebie trwa. W ten sposób moze udaloby sie przyspieszyc to, co nieuniknione i moze lyzeczkowanie nie byloby potrzebne. No chyba, ze ujawni się dzidziA ile to trwało? Bo nie ukrywam jestem już tym wszystkim zmęczona. Objawy mam jak przy ciąży, mdłości i ciągle mi słabo.