Witajcie moje drogie. Wróciłam wykamana z pracy- 1 dzień po l4. Oczywiście plotki,że jestem w ciąży.(no bo przecież ja wcale nie chodze na l4 wiec to musi być to).
Dziś 7dpt czuje się nieźle ale mam wieelki problem w postaci mojego wieelkiego brzucha. Od kilku dni zauważyłam,że powiekszył mi się znacznie obwód brzucha-jem jak zwykle może wiecej pije. Nie było to do mnie problemem jak siedziałam w domu w mega wygodnych szmatkach ale dziś rano nic nie umiałam ubrać-wszystko za ciasne. Siedziałam w pracy z wywalonym bebechem, że aż mnie bolał. Mam problem z zastrzykiem bo ten brzuch mam jak balon, mam wiekszy brzuch od koleżanki która jest w 5m-cu. Może jakieś rady, powiem szczerze że nawet źle mi sie oddycha. Teraz leże, po 8 godz.siedzenia w pracy było jeszcze gorzej.
I jeszcze pytanko, w zwiazku z tym, że jestem szczęsliwą posiadaczką jesnych brwi i rzęs i regularnie uczeszczam na hennę czy teraz tez moge sobie zrobic czy raczej nie?Zaczekać?Do kiedy?Jak uważacie?
Madzialenak-zazdroszcze Ci że już niebawem testujesz ja jeszcze długi tydzień. Trzymam za wtorkowego sikańca i środową betkę. Koniecznie napisz co i jak.
miliaa – ja takich zastrzyków akurat nie miałam ale te które mam teraz też ciężko wchodzą, można rzeczywiście się pobeczeć ale odstawić na własna rękę nie można, skontaktuj się z doktorem.
KrolowaFal-witaj, ja podeszłam od razu do invitro, no ale u mnie nie dawali żadnych szans na IUI, a poza tym wiek tez robi swoje. lekarze proponuję do 7 prób a potem invitro. Ja bym spróbowała invitro. Trzymaj się, na pewno podejmiecie najlepszą decyzję.
memories02 –trzymam kciuki za punkcje.
Gieniek – trzymam kciuki za jutrzejsze badanka, musi być dobrze
Kate-co u ciebie?
Aniołeczek-to świetne wieści, na pewno musisz czuć się wspaniale słysząc serduszko, zycze wszystkiego dobrego