Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
We wtorek beta 30,8 (6dpt blastki), dziś 81,2 (8dpt). Przyrost ładny
, ale strach nadal jest. Dobrze, że jutro robię betę dla kliniki to trochę pewniej się poczuje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby obyTe dwa muszą z Wami zostać. A może te silniejsze też jeszcze nadrobia i się ładnie rozwina![]()
Witaj! Jest/było tu mnóstwo dziewczyn, które na początku miały kilka-kilkanaście zarodków, a do transferu dotrwał tylko jeden i jest z niego ciąża lub już dzieciątko na świecie. Bądź dobrej myśli. Która to doba? Jakie u Was wskazanie do ivf?Hej. To moje pierwsze podejście do invitro, jestem po punkcji czekam na transfer jutro, już wiem że 4 z 6 nie przeżyły. Znajdzie się ktoś kto miał podobnie i się udało mimo wszystko?
Ja dziś betowalam po raz 4 a oficjalnie (zlecone przez dr) 3 raz [emoji6] Czekam na wynik [emoji120]
Ja miałam za pierwszym razem tylko dwa zarodki prawidłowe i mi je podali, niestety się nie udało. Za drugim razem to samo tylko dwa zarodki i beta pozytywna [emoji4] Dale tego trzeba zawsze być dobrej myśli [emoji8]Witaj! Jest/było tu mnóstwo dziewczyn, które na początku miały kilka-kilkanaście zarodków, a do transferu dotrwał tylko jeden i jest z niego ciąża lub już dzieciątko na świecie. Bądź dobrej myśli. Która to doba? Jakie u Was wskazanie do ivf?![]()
ja przynajmniej do bety miałam urlopySą klasy 4A i 6A, z tego co czytałam dobrze rokująpracowałyście normalnie po transferze? Ja bym najchętniej leżała i się głaskała po brzuchu ale niestety nie da rady
![]()