Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wszystko pięknie, mogą być i bliźniaki, w końcu miałaś 2 zarodkiBeta 495!!! Wczesniej 175
Będą bliźniaki??
Gorzej jest z TSH - 2,787 Jak ostatnio tyle miałam to prawdopodobnie przez to było poronienie w 7 tc.Chociaz norma w labo jest 0,550 -4,780. Więc zgłupiałam...
Progresteron 55. Dobry?
Beta 495!!! Wczesniej 175
Będą bliźniaki??
Gorzej jest z TSH - 2,787 Jak ostatnio tyle miałam to prawdopodobnie przez to było poronienie w 7 tc.Chociaz norma w labo jest 0,550 -4,780. Więc zgłupiałam...
Progresteron 55. Dobry?
Piękny przyrostBeta 495!!! Wczesniej 175
Będą bliźniaki??
Progresteron 55. Dobry?
ja tak mam. Tylko że w 7 tygodniu tej ciązy naturalnej poroniłam...Są tu może jakieś mamy które w pierwszą ciążę zaszly naturalnie a teraz podchodzą do in vitro? Ja miałam już dwa transfery i bez skutku.
Beta 495!!! Wczesniej 175
Będą bliźniaki??
Progresteron 55. Dobry?
Pixie jak się ma Henryczek i jego mama?Miałam bardO podobne bety ( 180 i chyba 490)i jedno maleństwo w brzuszku [emoji6] Ale okaże sie na usg [emoji1307]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Gratulacje! Ja się zastanawiam czy powtarzac znów za 48 godz? Jutro konsultacja telefoniczna z lekarzem.We wtorek beta 30,8 (6dpt blastki), dziś 81,2 (8dpt). Przyrost ładny, ale strach nadal jest. Dobrze, że jutro robię betę dla kliniki to trochę pewniej się poczuje.
Strasznie mi przykro. Macie teraz tyle stresu że może Rzeczywiście lepiej zrobić przerwękochane nie udało sie beta 0 załamka ... stwierdziliśmy z mezem ze zrobimy sobie przerwe... oboje sie rozczarowaliśmy
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dżoasia a Ty jeszcze na jakies wyniki czekasz czy już na wizyte tylko do P? A wizyte masz jakos na poczatku grudnia tak?ja przynajmniej do bety miałam urlopykolejnym razem też tak zrobię a jeśli znów będzie pozytywna to od razu biorę l4 i nie wracam bo się boję, ale mam fizyczną ciężką pracę, jakbym miała biurową to pewnie bym trochę popracowała, ale też do bety bym brała urlop
![]()