Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
luteina to to samo co lutinus (to progesteron). Luteina może być doustna lub dopochwowa, a lutinus jest tyko dopochwowy![]()
Ja mam w październiku rocznicę ślubu więc może wtedy bede na porodowce mam taka nadziejęz nami jeszcze @tamiza i wszystkie wylądujemy na porodówce w urodziny mojego M![]()
22go październikaTzn kiedy te urodziny ?
hehe ja zamierzam brać bliźniaki to i we wrześniu w moją rocznicę mogę się drzeć w niebogłosyJa mam w październiku rocznicę ślubu więc może wtedy bede na porodowce mam taka nadziejęnie wiem czy brać 2 czy jeden bo podobno bardzo ładne i jak wezmę dwa i sie podziela to co czworaczki he
![]()
Oj moglyby byc zawsze marzylam o blizniakachMoże bliźniaki?

Tak to to samoJak dla mnie Luteina i Lutinus to to samo - maja nam "polepszyć" progesteron [emoji16] Tyle ze jedno jest doustnie, drugie dopochwowo, wiec chyba tylko różnica jest we wchłanianiu. To moje pierwsze "spotkanie" z in vitro, wiec jesli bredzę (a nie wykluczam tej opcji, prosze mnie poprawić). Encorton to przeciwzapalny lek sterydowy. Jako nastolatka jadłam go garściami kiedy to wylądowałam w szpitalu z wysiekowym zapaleniem opłucnej, czyli woda utopiła mi płuco. W Novum daja go chyba zawsze od początku stymulacji, forsując tezę że on pomaga w zajściu. Ja go mam od 1 dc, nawet wcześniej niz pierwszy zastrzyk z brzuch.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom