Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak wyglądałam. Tylko nie kojarzę czy teraz miałaś punkcję? Mi to zeszło gdzieś tak około 7-8 tygodnia![]()
Pytanko mam. Jak dlugo po wyniku bety bralyscie progesteron? Mi dzis mija 14dpt i wczoraj mi sie skonczyly tabletki progesteronu.
66% w ciągu 48 godzin w przedziale do 1200 mIU/ml, 114% w ciągu 72 godzin w przedziale do 1200 mIU/ml. Podwojenie w ciągu 96 godzin w przedziale 1200 — 6000 mIU/ml . W późniejszej ciąży przyrost może być jeszcze niższy.no nareszcie się odezwałaJa też mam duży brzuch ale to chyba od progresteronu? Ostatnio kiedy betę robiłaś? Przyrost powinien być min. 66 % co 48h wciąż, czy po jakimś czasie już zwalnia? Orientujesz się ? Jeżeli zwalnia to po jakim czasie i do ilu %jest prawidłowy ?
![]()
Chyba jakoś każda inaczej bo mi Dr kazał odstawić luteine i zmniejszyć dawkę duphaston i estrofem a jestem 24dptPytanko mam. Jak dlugo po wyniku bety bralyscie progesteron? Mi dzis mija 14dpt i wczoraj mi sie skonczyly tabletki progesteronu.
A czemu nie skontaktujesz sie z nim mailowo? Jak chcesz to na priv wyśle ci jego.maila
Teoretycznie maja jeszcze jakies 2 tygodnie, ale na cba tez mialam tyle czekac a wynik byl juz w czwartek. Noe mam pojeci jak z konsultacjami tel bo jeszcze nie pytalam, ja na 2 wizyte chcialabym jechac osoboscie i dokladnie omowic wyniki i to leczenie ktore mialam oraz plan dzialania na terazjak tylko bede moec wynik to dam co znac. Chyba ze znajdziesz kogos innego ale pewniaka to poczekam na swoja kolej
![]()
Zależy też chyba na jakim się było cykluChyba jakoś każda inaczej bo mi Dr kazał odstawić luteine i zmniejszyć dawkę duphaston i estrofem a jestem 24dpt