Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a kiedy M wraca? Z tym wkręcaniem to myślę że każda co jakiś czas ma..Hej, milo ze pytasz:-) ja ta zabiegana bo M w szpitalu na szczęście to nic strasznego, planowa operacja...a mowia ze sport to zdrowie :-) jakos mojemu M nie sluzy :-) ale czekam juz na jego powrót bo samej w domu smutno i zaraz cos se wkrecam i trudniej sie przestawiac na pozytywne myslenie a do następnej wizyty jeszcze tyle czasu...
. Owszem był czas kiedy chciałam rodzeństwo, ale wszystko minęło. Ja w swoim otoczeniu nie znałam nikogo kto nie miał rodzeństwa. Dopiero w liceum poznałam jedynaków. Dziś to standard.Nie :-( przykro mi bardzo, wiem co czujesz tez to przechodzilam teraz jest Ci ciezko ale to minie, kazdej sie w koncu udaje tylko trzeba walczyc, sciskam mocnoNo i lipa beta 2.![]()
M wraca jutro :-) nie martw sie nie jestes jedyna fisnieta ja od wtorku dorobilam sie karty stalego klienta w labo :-)a kiedy M wraca? Z tym wkręcaniem to myślę że każda co jakiś czas ma..
Ja w sobotę chodziłam dumna jak paw że bety nie zrobiłam. I co? I dziś poleciałamJutro dla doktorka znów będę robić
Babki w labo pomyślą że fiśnieta jakaś
![]()