hope322
Fanka BB :)
Jak ponizej normy? Przerwa pomiedzy badaniami to 5 dni. Wedlug mnie przyrost jest super! Gratulacje21dpt 1580 16dpt 192 Nie wiem już co mam o tym mysleć, niestety przyrost jest ponizej normyczekam na telefon od lekarza ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak ponizej normy? Przerwa pomiedzy badaniami to 5 dni. Wedlug mnie przyrost jest super! Gratulacje21dpt 1580 16dpt 192 Nie wiem już co mam o tym mysleć, niestety przyrost jest ponizej normyczekam na telefon od lekarza ...
Wedlug kalkulatora bellybestfriend sredni przyrost dwudniowy wyszedl 132,3% to w normie21dpt 1580 16dpt 192 Nie wiem już co mam o tym mysleć, niestety przyrost jest ponizej normyczekam na telefon od lekarza ...
Moja mama wie od początku, bo musi sluchac moich zmartwień, strachu o betę, itp. Przyjaciółka się domyslila jak byłyśmy na babskim spotkaniu bo piwa się nie chciałam napić. Reszta dowie się w Święta (to będzie tak mniej więcej 9 tydzień), chcemy zrobić taki prezent tesciom, babci i wszystkim, którzy nam kibicują (nie wiedzą o IVF, ale wiedzą że mamy jakieś problemy).
Nie sugeruj sie tym. Przyrost po 48h powinien byc minimum 66%. Nie trzeba kalkulatora, zeby zobaczyc, ze jest ponad 100%Dziekuje Wam, lekarz kazal brac leki i wizyta na nastepny tydzien.
Ja sprawdzalam na www.nieplodnirazem.pl/kalkulator-beta-hcg/ i tam wychodzi ze przyrost hormonu jest poniżej normy.
Też raz tak panikę sialam jak zobaczyłam że przyrost poniżej normy a było idealnieDziekuje Wam, lekarz kazal brac leki i wizyta na nastepny tydzien.
Ja sprawdzalam na www.nieplodnirazem.pl/kalkulator-beta-hcg/ i tam wychodzi ze przyrost hormonu jest poniżej normy.
Też raz tak panikę sialam jak zobaczyłam że przyrost poniżej normy a było idealnie
Dwa miesiace ma??? Skad ta wiadomosc?!Ehh zeby to bylo euro ....
czas leci ma tylko dwa msce zycia mowia
Potrzebne 80 Tys nastepne by zaczac
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Twarda sztuka z Ciebie[emoji16]Dlatego ja Ja bete Tylko raz i czekalam dalej na usg w 33 dpt serce bilo zaczelam Wierzyc
Te liczenia to tylko stres ktory jest nie potrzebny ... zly ... diabel...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom