reklama

Kto po in vitro?

dzieki za odpowiedz!a sądzisz ze to mogło zawazyc na niepowodzenie transferu....? Zawsze tsh bylo w normie i problemu z tym nie miałam...nawet badania przed transferem nie pokazały nieprawidłowości.
Bo twoje tsh jest w normie ale nie jak sie chce zajsc w ciaze. Ja mialam ponad 3,5 i sie udalo ale na krotko-moze przez to ze lekarz nie zlecil zadnycj lekow ciaza sie zalonczyla nie wiem.

reklama
@misis188 dzieki za wszystkie podpowiedzi. Juz bym chciala byc po punkcji.
A co u Was jest wskazaniem od invitro? I jak dr G ocenia wcześniejsze niepowodzenia?

Kurcze. Ale mnie jajniki naparzaja... byle te jajka do czwartku wytrzymaly...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny co do TSH to mi dzisiaj wyszla 1.4 ale ja biore codziennie Eurhyrox 50 ale lekarka mowila zeby wrocic za 4 tygodnie na kolejne sprawdzenie. To jest bardzo wazne w czasie ciazy!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

A co u Was jest wskazaniem od invitro? I jak dr G ocenia wcześniejsze niepowodzenia?

Ja mam niedrozne jajowody. Do tego doszla immunologia ktora odkryliśmy dopiero w gync. Wczesniej tez mialam bardzo kiepskie zarodki i dr powiedzial zebysmy sie zastanowili nad adopcja zarodka ale postanowilismy sprobowac jeszcze raz i bum. Inna klinika, inne labolatorium i zarodki bardzo ladne (w 3 dobie), bodajże 3 hodowali do blastocysty ale zatrzymaly sie w rozwoju. Nie boj sie pinkcji, to nic straszbego. Dla mnie najgorsze jest zalozenie wenflonu a potem niech robia ze mna co chca ale zobaczysz jakie tak sa panie, co chwile na ciebie zerkaja, pytaja czy wszystko ok, czy cos boli. Na prawde nie boj sie

A poza tym.dr obiecal mi ze bede w ciąży,wiec trzymam go za slowo. W tedy coprawda nie wiedzial ze mam schrzaniona ta immunologie bo w Provicie w tedy nie bylo immunologa ale teraz doc P. Powiedzial ze jestem.po szczepieniach i po kontrolnym badaniu po wlewach z intralipidu pieknie przygotowana

Ja mam policystyczne jajniki, endometrioze 3stopnia, mąż słabe nasienie(2,4 plemniki w polu widzenia, 94%braku ruchu) ja dodatkowo masę zrostow i urwany jajowod po laparoskopii torbieli. Pierwsze podejście udane a teraz szukam chyba powodu niepowodzenia dla spokoju ducha....

Czyki 1 ivf JuZ masz dzidzi i teraz nie powodzenia?

U mnie Tylko niedoczynnosc tej tarczycy maz super

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Ja 6 tc i tylko pecherzyk byl stres czy to nie puste jajo ;((
Po transferze to bylo 33 dpt i bylo fakt serduszko jednak ja bym czekala te pare dni dluzej
Obrcnie bylam w 7+3 i bylo serce Ale ten stres co przezylam ze puste jajo to zistawie sobie
Lepiej zobsczyc serduszko niz pecherzyk

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry