Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak jest córka ze świeżaczkaCzyki 1 ivf JuZ masz dzidzi i teraz nie powodzenia?
U mnie Tylko niedoczynnosc tej tarczycy maz super
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bede miala pierwsze 29dpt i to bedzie 7+1. Gdybym miala mozliwosc zrobic usg pecherzykowe to bym sie nie zastanawiala, przynajmniej jest pewnosc, ze ciaza rozwija sie tam gdzie trzeba i w ogole jest. Dla mnie wiekszy stres jest wytrzymac te 3 tygodnie w niepewnosci.Po transferze to tez mialam 33 po I to byl 7+2
Teraz pierwsze usg 5+5 i pecherzykmialam stracha
Beta powyżej 5 oznacza że zarodek sie zatwierdziłCześć.
Mam takie pytanie do Was doświadczone w boju.zastanawiam się czy wynik bety = 2 oznacza, że mogło dojść do zagnieżdżenia zarodka, tylko obumarł?
Tak jest córka ze świeżaczkamroziaki coś się nie chciały zadomowić....
![]()
Ja bede miala pierwsze 29dpt i to bedzie 7+1. Gdybym miala mozliwosc zrobic usg pecherzykowe to bym sie nie zastanawiala, przynajmniej jest pewnosc, ze ciaza rozwija sie tam gdzie trzeba i w ogole jest. Dla mnie wiekszy stres jest wytrzymac te 3 tygodnie w niepewnosci.
Te swiezaki nasze kochane , u mnie tez swiezak
I brak mrozakow, mialam miec ivf w lipcu ,czekalam aZ cora odstawi piers
Ile jescze wam zostalo mozliwe pisalas ale mozg mi siadl , wierze ze nastepny udany!!!
Miałam 2mroziaki i Niestety to była ostatnia szansa...teraz zebrać kasę i na nowo stymulacja itp. Teraz mąż ma zadanie zamrozić co sie da i zobaczymy kiedy dalsza walka...narazie muszę odpuścićTe swiezaki nasze kochane , u mnie tez swiezak
I brak mrozakow, mialam miec ivf w lipcu ,czekalam aZ cora odstawi piers
Ile jescze wam zostalo mozliwe pisalas ale mozg mi siadl , wierze ze nastepny udany!!!
No właśnie, czyli tak jak myślałamTo tak nie jest. Na podstawie samej bety nie ma szans na stwierdzenie czy będą bliźniaki czy nie. Ja miałam normalne przyrosty czyli ok 2 x co 48 godz a jak widać mam bliznieta. Tylko usg prawdę powie
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka