Płacz...nie tłum emocji bo oszalejesz. Mi już chyba łez brakuje.@hoppe322 trzymam mocno kciuki, wszystko będzie dobrze. Ja też dziś wyglądam jak siedem nieszczęść. Zasnelam koło 3, a dziś obudziłam się znów z płaczem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Płacz...nie tłum emocji bo oszalejesz. Mi już chyba łez brakuje.@hoppe322 trzymam mocno kciuki, wszystko będzie dobrze. Ja też dziś wyglądam jak siedem nieszczęść. Zasnelam koło 3, a dziś obudziłam się znów z płaczem.
Dziekuje kochana. Z nerwow mi jeszcze bardziej niedobrze. Juz niedlugo sie u mnie wszystko wyjasni. Ja tez zasnelam cos kolo 3 a obudzilam sie o 6 :/.@hoppe322 trzymam mocno kciuki, wszystko będzie dobrze. Ja też dziś wyglądam jak siedem nieszczęść. Zasnelam koło 3, a dziś obudziłam się znów z płaczem.
nie denerwuj się, będzie wszystko dobrze :*Dziekuje kochana. Z nerwow mi jeszcze bardziej niedobrze. Juz niedlugo sie u mnie wszystko wyjasni. Ja tez zasnelam cos kolo 3 a obudzilam sie o 6 :/.
Kciuki mega mocno zaciśnięte!!Punkcja o 9. Mam być o 8. Ok. To poproszę o wizytę. Na kartce już pytania spisałam...
Mam pytanie czy na czas między dodatnia bhcg a 1 usg wracacie do pracy czy bierzecie urlop lub zwolnienie?
Masakra jedna wielka ale ból przy oddawaniu też jest nie wiem niech ten czas szybciej mija