Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Suuper! Zobacz ile urosło! A wszystkie są dobrej jakości? Coś lekarz Ci powiedział?Ja juz po punkcji. Wracam do domu. Pobrali 8 komorek. Transfer najprawdopodobniej w sobotę wiec @zylwia bedziemy razem czekac do bety
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A który dzień po transferze jesteś ??Odebrałam wynik, jest 10,3 mIU/ml. Tak więc niski ale jest przyrost. W poniedziałek było 2. Czekam na odzew od ginekolog.
Będzie dobrze, uwierz tylko w swoje kropeczkiDziewczyny dzwonili z kliniki z dwóch pobranych jajeczka dwa jajeczka się zapłodniły, rozwijają się na razie prawidłowo następny telefon w sobotę, tak się denerwuje że szok aż ręce mi się trzęsły
Dzisiaj jest 14. Badanie było wczoraj, 13dpt. Pierwsze badanie w poniedziałek, czyli 11dpt.A który dzień po transferze jesteś ??
Ja juz po punkcji. Wracam do domu. Pobrali 8 komorek. Transfer najprawdopodobniej w sobotę wiec @zylwia bedziemy razem czekac do bety
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom