reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gdybyś mieszkała w Warszawie to bym mogła dac Ci namiar do lekarza, który przyjalby Cię bardzo szybko (polecam go tylko na USG bo ma dobry sprzęt ale drogi jest).
Oj daleko mi do Warszawy. Przed 16 wyniki bety jak zacznie spadać to znaczy że nawet nie ma po co do lekarza się umawiać innego. Dzisiaj mam wizytę u swojego lekarza, bo niepokoi go ze beta trochę rośnie a zarodka nigdzie nie widać :( wiem robie sobie złudne nadzieję ale chociaż w ten sposób na chwilę mi łatwiej.
Dzisiaj postanowiłam ze nie poddam się, nie wiem kiedy i nie wiem jak ale jeszcze wykorzystam te moje 12 oocytow, albo skorzystam z zarodka darowanego. Narazie napewno męża nie namowie ale za jakiś dłuższy czas może sam zmieni zdanie. Muszę mieć jeszcze przynajmniej jedno dziecko i koniec kropka.

Myślę, że to dobry pomysł. Opinia innego lekarza albo potwierdzi złe informacje (mam nadzieję, że nie) albo rzuci nowe światło na sprawę. Twój spokój (jeśli mogę to tak nazwać) jest tu bardzo ważny i taka wizyta być może pomoglaby Ci w tej sytuacji.
Kriotransfer miałam w W-wie A mieszkam 500 km od stolicy. Kontaktujemy się telefonicznie. Pani dr kazała mi zglosic do lekarza dopiero 25 dpt

Kriotransfer miałam w W-wie A mieszkam 500 km od stolicy. Kontaktujemy się telefonicznie. Pani dr kazała mi zglosic do lekarza dopiero 25 dpt
Czyli na wizytę serduszkowa masz się zgłosić. Gdyby nie ta beta to myślę że moglavym mieć jakieś nadzieję, a tak to rozum a przynajmniej jego resztki mówią mi ze zaczynam głupiec i szukać czegoś czego już nie znajdę.

3 dniowe.
Właśnie mi odpisała ginekolog, że wynik jest za niski i żebym odstawiła leki i zgłosiła się po miesiączce.
Zastanawiam się czy jednak nie kontynuować leków i zobaczyć, co będzie dalej. Hmm. Co myślicie?

Podobna sytuacje jak Ty ma @iwo333 , u Niej też beta ma niską wartość, ciągle przyrasta i nie wiadomo co się dzieje.
U Ciebie patrząc okiem lekarza najlepiej odstawić leki i wydaje się to rozsądne. Ale z drugiej strony każda z nas zawsze wierzy, że Ona będzie tym przypadkiem, który zaprzeczy wszelkim regułom i leków nie chce odstawić. To jest jak najbardziej normalne.dlatego decyzja jest naprawdę trudna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry