Powodzenia!Dzwonili z kliniki.
Pobrali wczoraj 8 komórek, z czego 6 było dojrzałych i je zapłodnili. Na chwilę obecną jest 5 zarodków. Także transfer jutro o 11.30.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powodzenia!Dzwonili z kliniki.
Pobrali wczoraj 8 komórek, z czego 6 było dojrzałych i je zapłodnili. Na chwilę obecną jest 5 zarodków. Także transfer jutro o 11.30.
Modlę się o to serduszko, jak chyba już wszyscy co wiedzą o naszej ciąży :* tak tak..wkoncu napiszę i powiem to głośno JESTEM W CIĄŻYJasne, ze jestem spokojniesza ale wiem, ze prawdziwy stres to dopieto sie zacznie przed kazdym badaniem. Modle sie codziennie o zdrowie tego malenstwa, bo drugi raz takiej tragedii bym nie zniosla. Dzisiaj wyjatkowo mocno odczuwam mdlosci, mecza mnie non stop ale nie narzekam.
Zobaczysz serduszko, wszystko sie dobrze skonczy![]()
Pomimo witamin jednak spróbuj włączyć do diety warzywa takie jak brokuł, szpinak, buraki, sałata. Żaden suplement nie zastąpi zdrowego odżywiania. :*Mam 400
A tak się zastanawiałam. Może znacie jakieś wit. prenatalne (niekoniecznie popularne w Polsce), które mają w sobie tylko metylowany kwas foliowy (folian)? Bo wszystkie te Femibiony itp mają mieszankę syntetyku z metylowanym, a ja przy mthfr nie chcę w ogóle syntetyku brać, żeby homocysteiny nie zwiększać...
Patrzyłam na jakieś Garden of Life - niby wszystko uzyskiwane z warzyw (folian z brokułów), ale czy ja wiem czy to się dobrze wchłania?
Bo teraz biorę po prostu folian z Solgara, ale jakby się transfer powiódł to warto by dołożyć jeszcze jakichś witamin, magnezu itp bo nie jestem przykładem idealnie zdrowego odżywiania...
Mam 400
A tak się zastanawiałam. Może znacie jakieś wit. prenatalne (niekoniecznie popularne w Polsce), które mają w sobie tylko metylowany kwas foliowy (folian)? Bo wszystkie te Femibiony itp mają mieszankę syntetyku z metylowanym, a ja przy mthfr nie chcę w ogóle syntetyku brać, żeby homocysteiny nie zwiększać...
Patrzyłam na jakieś Garden of Life - niby wszystko uzyskiwane z warzyw (folian z brokułów), ale czy ja wiem czy to się dobrze wchłania?
Bo teraz biorę po prostu folian z Solgara, ale jakby się transfer powiódł to warto by dołożyć jeszcze jakichś witamin, magnezu itp bo nie jestem przykładem idealnie zdrowego odżywiania...
To jasne. Włączam warzywka, robię z nich soki. Ale i tak nie jestem w stanie dobić tych 5 dawek warzyw dziennie.Pomimo witamin jednak spróbuj włączyć do diety warzywa takie jak brokuł, szpinak, buraki, sałata. Żaden suplement nie zastąpi zdrowego odżywiania. :*
Ja miałam zalecenie żeby aplikować, ponieważ oni i tak Ciebie wyczyszczą a ona powinna już się rozpuścić i wchłonąć tyle co trzeba, ale najlepiej zapytaj lekarza@misis188 zadzwoniłam do kliniki. Dr G nie było, ale dr M powiedział, żeby brać Encorton...
Mam pytanko odnośnie transferu - skoro mam brać lutinus to nie przeszkodzi on jakoś w transferze? Wezmę go powiedzmy o 8 rano, a o 11.30 transfer.
Hehe@dżoasia jeszcze się nie zadźgałam bo go nie użyłambałam się ;D
Może jak się przyzwyczaję. Chociaż w ogóle ciężko to idzie. Nie wiem czy można stosować jakiś "poślizg"...
No właśnie ja przed chwilą zjadłam pół paczki chipsow teraz mam takie wyrzuty sumienia ostatnio sobie popuscilam i jem takie byle cPomimo witamin jednak spróbuj włączyć do diety warzywa takie jak brokuł, szpinak, buraki, sałata. Żaden suplement nie zastąpi zdrowego odżywiania. :*
No właśnie ja przed chwilą zjadłam pół paczki chipsow teraz mam takie wyrzuty sumienia ostatnio sobie popuscilam i jem takie byle cbiecuje sobie poprawę koniec ze smieciami.