hope322
Fanka BB :)
Ja tez sie do niej modle codziennieBoże dziewczyny... dziękuję. Cudzie trwaj!!! Wiecie co...? Jeżeli to dzieje sie na prawde to Święta Rita to zrobila. Tak bardzo jej sie powierzylam.
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez sie do niej modle codziennieBoże dziewczyny... dziękuję. Cudzie trwaj!!! Wiecie co...? Jeżeli to dzieje sie na prawde to Święta Rita to zrobila. Tak bardzo jej sie powierzylam.
U mnie z zalecen szczepienia. Ale mam sie zastanowic i napisac maila do niego
Mozecie byc dumne, dzisiaj to chyba doktorkowi zaschlo w gardle od gadania.
Skubaniutki z poprzedniej wizyty wszystko zanotowal, nawet nie pamietalam, ze o niektorych rzeczach mowilam kiedyswiec szacun, chcialabym, zeby wszyscy lekarze byli tacy skrupulatni.
Pytalam i o te szczepienia i o immunoglobuliny. Roznica jest taka, ze szczepienia sa ponoc nieco skuteczniejsze ale immunoglobuliny sa lepiej przebadane jesli chodzi o dlugotrwale stosowanie, i przede wszystkim moga je stosowac osoby z chorobami autoagresji jak np z HASHIMOTO - bo te osoby szczepic sie nie moga. Jak chodzi o kasę... hmm kazde szczepienie mialoby kosztowac ok 700 zl i potrzebne jest 4. 3 przed transferem a czwarte miedzy 6-8 tygodniem ciazy Do tego dojazdy i badania meza i wychodzi ponad 4 tysie. Jeden wlew z immuoglobulin 4tysie. SZCepienia by mnie przytrzymaly co najmniej do polowy lutego... Musze sie z tym przespac i w poniedzialek pogadam z ginem jak on to widzi. Na razie mam metlik.
Pasnik powiedzial zeby poczytac i internetach na roznych forach o skutecznosci, a ja mu mowie ze ja wlasnie tylko o tym czytam ostatnio i ze o nim tez sie dowiedzialam z tych internetach, bo ostatnio jest w nich hitem![]()
No I jak??? Widac cos?, a Ty jaka masz bete?
w domu,staram się jak najwiecej leżeć.ale od wczoraj trochę pobolewa mnie brzuch ale tylko w jednym miejscu.A pracujesz czy w domu jesteś?
Wpisz sobie w internet kalkulator bety. Właśnie Tobie wyliczyłam, ze beta średnio przyrasta Tobie o 65,6% czyli w normie.No a mi kolezanka napisala ze za malo I nastraszla.. Ze powinno byc 360...
w domu,staram się jak najwiecej leżeć.ale od wczoraj trochę pobolewa mnie brzuch ale tylko w jednym miejscu.
W łodzi szczepia co 3 tygodnie czyli seria zajmuje 9 tygodni, szczepionka kosztuje 600 zl, przynajmniej tyle placilam w sierpniu jesli to jest z krwi meza bo pullowane sa drozsze, a w Krakowie szczepia co tygodnie,koszt jednej szczepionki tam to 880 zl. Moim zdaniem dla @dzoasi lepiej byloby szczepic sie w Krakowie z tym ze wiazalobysie to z koniecznością wizyty u dr Sachy i mozliwe zrobienie dodatkowych badan bo pn chyba glownie przy szczepieniach sie allo mlrami sugeruje.z drugiej strony jak chcialam.sie doszczepic to w Krakowie musialabym dlugo czekac a w Lodzi mialam duzo szybciejNo, no...bo doktorek w piórka obrośnie
A jakie muszą być odstępy między szczepieniami?
I którą opcję on w Twoim przypadku proponuje (bo biorąc pod uwagę powiązania Twojego dr i jego żony z immunoglobulinam to raczej wiadomo co powie o P i jego szczepieniach)