Justin87
Fanka BB :)
U mnie też nie było problemu. Dali dwa, bo chciałam. Chociaż ginekolog obstawała przy jednym. Może miała rację.Może to dlatego ze program rządowy. U nas nie było problemu aby podać dwa zarodki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie też nie było problemu. Dali dwa, bo chciałam. Chociaż ginekolog obstawała przy jednym. Może miała rację.Może to dlatego ze program rządowy. U nas nie było problemu aby podać dwa zarodki.
kochana przykro mi bardzo... jestesmy z toba ... trzymaj sieHej, ja chciałam wszystkim podziękować za wczorajsze słowa otuchy - nawet się nie spodziewałam, że będzie taki odzew. Jesteście kochane. Pisałam o negatywnym sikańcu w 10 dpt blastocysty, a wcześniejsze badania bety były bardzo obiecujące. Dzisiaj była 3 weryfikacja i niestety najgorsze stało się faktem - beta 2,8 Dzisiaj też lekarz mi powiedział, że być może przyczyną mógł być wirus opryszczki, który akurat złapałam. Pozostaje ostatnia próba - wstępnie ustalony styczeń. Tymczasem życzę powodzenia tym, które akurat czekają.
kochana sciskam kciuki .. teraz odpoczywaj i dojdz do siebieKochane z jestem już po zabiegi ambrazji. O 18 dostałam takiego krwotoku i bolu, że myślałam, że umrę. Zadzwoniłam do swojego lekarza i od razu kazał jechać szpita. Przyjechałam o 19.00 do szpitala i już po wszystkim...
kochana przyczyn moze byc wiele .. niestety ja tez szukałam przyczyny 2 krotnego negatywa i nie wiafomo dlaczego do dzis... no my sie trzymamy jakos @dami po wczorajszym wlewie bardzo cierpi.. mamy nadzieje ze lek mu pomoze i przestanie cierpiec...Dziewczyny czy przyczyną niepowodzenia transferu może być np. Zwykle przeziębienie? Gratuluje wszystkim przyszłym mamusią!!! Dami Asia trzymajcie się dzielnie :* reszta nie poddawać się! cyc w górę i do przodu![]()
Tak. Pierwsze.Ja miałam jeszcze przed punkcja ustalone, ze jeden będzie podawanyto Twoje 1 podejście?
Heh. Postaram sie.To zostań tam gdzie jesteś jak najdłużej...najlepiej do wizyty serduszkowej![]()
Tyle tu kciuków za Ciebie że musi się udać!!!!Cześć dziewczyny, ja już po 1wszej infuzji.. kurcze na początku nic nie czułem ale pod wieczór totalnie mnie rozłożyła gorączka i ból mięśni..Takie delikatne skutki uboczne[emoji6] dziś już jest trochę lepiej tylko brzuch mam wciąż opuchniety i to mi doskwiera. Przepraszam że tak nie pisałem ale przez ostatni czas nie miałem wogole siły zaglądać w telefon, ledwo co z Aśka się kontaktowalem bo codzienny ból tak mi ostro w kość dawał. Mam nadzieję, że mi wybaczycie i bardzo Wam dziękuję za Wasze kciuki które zaciskacie[emoji2][emoji8] oby teraz nie było za późno i terapia się udała. Póki co mam ją uznaną na 3mce tylko.. buziaki[emoji8][emoji8]
★·.·´¯`·.·★ ... Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną...★·.·´¯`·.·★
Przy 1 próbie i w wieku poniżej 35 lat tylko jeden moznaTo jesrem w szoku ze tego nie ustaliłas przy punkcji a potem rozmawiajac z,embriologiem ktory wyzbaczal godzine tranaferu ale nie wiem czy za pierwszym razem mozna podac 2 zarodki o ile masz mniej niz 35 lat i moim zdaniem bedziesz miala transferoeany jeden. Ja dopiero przy trzeciej stymulacji mialam tranafer 2 zarodkow
W to wierzę, Asia mi na bieżąco zdawała relacje co tam na forum...Tyle tu kciuków za Ciebie że musi się udać!!!!