Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj ja tez testuje 12 grudnia. Trzymam kciukiDziekujePowiedzial ze po 10-12 dniach. Wiec od 12 grudnia.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To jest nas trzyWitaj ja tez testuje 12 grudnia. Trzymam kciuki![]()
Witaj ja tez testuje 12 grudnia. Trzymam kciuki![]()
Ja mam wtedy imieniny wiec mam nadzieje ze będziemy we 3 świętowacTo jest nas trzy))
No dzisiaj to chyba w szampanskim wreczTez mam tylozgiecie. Oni robia transfery na pustym pecherzu. Jak pecherz jest pelny to łatwiej zalozyc cewnik. To doktorek musial miec dzis dobry homora zarodek jak na druga dobe to śliczny
@anett96 jak wizyta?? :-))
Dziewczyny a ktoś wie jak M@gda i Żywia?? :-) nie moge sie dokopac czy przeslaly jakies zdjęcia??
Jeszcze poczekam ;-) Niech sie tu do nas też z raz odezwie:-)))Kochana na ciężarówkach są [emoji846]przyzwyczaja się tez do tamtego forum wiec zapraszam zobaczyć [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dawała info tutaj a fotki na ciezarowkach chyba.Slodziutka ma ta córeczkę jak z obrazka@M@gda przywołuje Cie:-)))
Daj znać jak u Was i czekamy na fotki!!
Tak ;-)) krecha jest ciemniejsza i nawet jal teraz juz troszke zbladla to widac ze jest ciemniejsza niż wczoraj.@walczaca o szczescie Jak tam dzisiejszy sikacz?powiedziałaś mężowi?