Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Oj to sie wybyczymy[emoji16] a wczoraj ktory mialas dpt? My chyba tydzien roznicy mamy.
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj miałam 16dpt. Tak, wybyczymy się, mam zamiar angielski podszkolic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj to sie wybyczymy[emoji16] a wczoraj ktory mialas dpt? My chyba tydzien roznicy mamy.
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet nie mow. Ja dzis mialam transfer a juz mi sie nie chce lezec... takze jeszcze do poniedzialku jestem w domu a potem wracam do pracy bo zwariowac idzie.Hej czy wam też tak się dłużyły bądź dłużą dni po transferze dzisiaj mam 2 dpt a gdzie do 12 dpt zwariuje
Hej czy wam też tak się dłużyły bądź dłużą dni po transferze dzisiaj mam 2 dpt a gdzie do 12 dpt zwariuje
Gdyby nie ovitrelle to bym chyba od jutra juz testowala ;DNo właśnie idzie zwariować i jeszcze ta cholerna niepewność.
Dal Ci ovitrelle po transferze? Dorzucil Ci jeszcze jakies leki oprocz lutinusu i encortonu?Gdyby nie ovitrelle to bym chyba od jutra juz testowala ;D
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ovitrelle dal mi przed punkcja. Ale 2 amp. Wiec minimum te 10 dni musze chyba odczekac. Bo juz mialam kiedys fałszywy pozytyw po pregnylu...Dal Ci ovitrelle po transferze? Dorzucil Ci jeszcze jakies leki oprocz lutinusu i encortonu?
A ja naogladac sie swiatecznych filmow i w koncu ksoazke przeczytac [emoji16]Wczoraj miałam 16dpt. Tak, wybyczymy się, mam zamiar angielski podszkolic![]()