Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiadomo co będzie, ile dojrzałych komórek, ile zarodkow. Nie, nie chce trzymać do 5 doby na pewniaka, ostatnim razem się sparzyliśmy na tym. Było 17 pobranych jajek, 12 zarodkow i wszystkie trzymane do 5 doby bo potrzebne były blastocysty do biopsji. Tyle ze w 5 dobie rano nie było blastek. I nie było pewności czy jakaś dotrwa. Myślałam ze dostanę zawału wtedy. No ale zaczęły się dzielić i w 6 dobie było 5 blastek z czego po badaniach 4 okazały się zdrowe. Każdy był w osobnym crio transferze i z jednego biochemiczna. Jeszcze jedna biochemiczna była latem z... inseminacji bo zakwalifikowaliśmy się do bezpłatnych badan klinicznych z jedna inseminacja.A trzymacie do 5 doby?
Przy tylu komórkach trochę tych zarodków będzie.
Na razie bardzo dobrze się tam czuję. Poprzednio byłam w Invimedzie.Uważam że zmiana kliniki na novum to dobry ruch. Gdzie się wczesniej leczyłaś?
@Iskra Ty chyba byłas w zeszłym roku na forum o iui -dobrze kojarze??![]()
Kurde... a moze dopchaj sie progesteronem, lykaj nospe i lez, nie denerwuj sie w miare mozliwosci:*Doszedł kolejny objaw...braku ciąży...zaczęłam plamić
Dla formalności pojadę na betę, a wracając kupię flaszkę...wina...
Doszedł kolejny objaw...braku ciąży...zaczęłam plamić
Dla formalności pojadę na betę, a wracając kupię flaszkę...wina...
A w jakim mieście w invimed?Na razie bardzo dobrze się tam czuję. Poprzednio byłam w Invimedzie.
Nie wiadomo co będzie, ile dojrzałych komórek, ile zarodkow. Nie, nie chce trzymać do 5 doby na pewniaka, ostatnim razem się sparzyliśmy na tym. Było 17 pobranych jajek, 12 zarodkow i wszystkie trzymane do 5 doby bo potrzebne były blastocysty do biopsji. Tyle ze w 5 dobie rano nie było blastek. I nie było pewności czy jakaś dotrwa. Myślałam ze dostanę zawału wtedy. No ale zaczęły się dzielić i w 6 dobie było 5 blastek z czego po badaniach 4 okazały się zdrowe. Każdy był w osobnym crio transferze i z jednego biochemiczna. Jeszcze jedna biochemiczna była latem z... inseminacji bo zakwalifikowaliśmy się do bezpłatnych badan klinicznych z jedna inseminacja.
Teraz chcę embrioskop, dokładna obserwacja zarodkow, najlepszy transferowany na swieżo (jeśli nie odroczą mi teraz transferu przez hiperke) pozostałe ładne jeśli będą tez mrożone w 3 dniu. A jeśli zarodkow będzie duzo to te mniej pewne trzymane do 5 doby.
Kurde... a moze dopchaj sie progesteronem, lykaj nospe i lez, nie denerwuj sie w miare mozliwosci:*
Spooko, w czekoladzie tez jest magnezProgesteronu mam dużo, cały czas jem spasmoline przeciw skurczom, na wkurw zjadłam czekoladę.
Będzie co ma być...