hope322
Fanka BB :)
Przylaczam sie do zyczen a Tobie @dżoasia udanej wizytyDziewczynki @Iskra_82 @walczaca o szczescie kciuki za bety :*
@JoannaRak jak sytuacja?
Powodzenia dzis dla wszystkich!! :*
Oby byly same dobre wiesci!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przylaczam sie do zyczen a Tobie @dżoasia udanej wizytyDziewczynki @Iskra_82 @walczaca o szczescie kciuki za bety :*
@JoannaRak jak sytuacja?
Powodzenia dzis dla wszystkich!! :*
Oby byly same dobre wiesci!![]()
Chyba kupilabym ją jako pierwszaGosiu moglabym ksiazke napisac na temat tej nierownej walki...wiem jedno nie warto sie poddawac ,nawet i po 5 razach ....zawsze miec cel przed oczami![]()
O tak Obuchowska ;-)Obuchowska chyba
Wlasnie czekam przed punkcja i widzę że mi ją też będzie ona robila. Znaczy dr Obuchowska.
Wydaje mi sie, ze jestes tak przygotowana, ze nic nie moze Cie zaskoczycDziekuje. Nie wiem czemu ale jakos dziwnie sie stresuje. Jak zawsze kiedy ma byc cos nie tak. Ciekawe co tym razem...![]()
Mamy dużo takich dylematów, ale jestem pewna,że zdecydujesz najlepiej!!:-)Dzis pogadam, przetrawię, pewnie sie z tym przespie i dopiero zdecyduje. Decyzja ciezka. W zyciu chyba nie mialam takiego dylematu, teoretycznie ode mnie zalezy teraz zycie moich przyszlych dzieci...
To czekamy razem z Tobą niecierpliwie na usg! :-)bo mnie Gosia zapytalaa tak powaznie ...bo czekam na USG ,a do tego czasu rosyjska ruletka wiec sie nie chce nakrecac. Dzisiaj 18dpt.
Wszystko już teraz będzie dobrze :-) Na którą masz wizytę??Dziekuje. Nie wiem czemu ale jakos dziwnie sie stresuje. Jak zawsze kiedy ma byc cos nie tak. Ciekawe co tym razem...![]()