HahahahahahHeh, a co ja bym mogla robic na wolnympojade sobie do kliniki na wizyte
![]()
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HahahahahahHeh, a co ja bym mogla robic na wolnympojade sobie do kliniki na wizyte
![]()
Gonapeptyl nie zafałszuje wyniku.Dziewczyny, przepraszam ze mecze z tym pytaniem ale czy wiecie czy Gonapeptyl moze zaburzyc wyniki beta hcg? Chcialabym juz jutro zrobic badanie krwi...
O nieeeeeee!!!!!!Kochane milo bylo z Wami ale moja droga sie wlasnie zakonczyla. Na usg nie ma nic, kompletnie nic ... zero!!!
Daje sobie spokoj juz na zawsze!!! Dziekuje za wsparcie. Rozlaczam sie [emoji45]
Powodzenia!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Bardzo mi przykroKochane milo bylo z Wami ale moja droga sie wlasnie zakonczyla. Na usg nie ma nic, kompletnie nic ... zero!!!
Daje sobie spokoj juz na zawsze!!! Dziekuje za wsparcie. Rozlaczam sie [emoji45]
Powodzenia!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Gonapeptyl nie. Ovitrelle/pregnyl tak.Dziewczyny, przepraszam ze mecze z tym pytaniem ale czy wiecie czy Gonapeptyl moze zaburzyc wyniki beta hcg? Chcialabym juz jutro zrobic badanie krwi...
Gonapeptyl nie zafałszuje wyniku.
bardzo dziekuje!Gonapeptyl nie. Ovitrelle/pregnyl tak.
Fajnego masz lekarza!Jestem w 17 dniu stymulacji, punkcja miała być w środę bo pęcherzyki w miarę ale endo słabe... więc może w piątek - okaże się w środę. dostałam dziś dodatkowe leki. Od tygodnia popijam czerwone wyrwane wino z zalecenia lekarza. Co mogę jeszcze zdobić aby budować endo ?
Bardzo proszebardzo dziekuje!