no ale cos bedzie widac?cos mi pomoze?....nie lubię tego! W szpitalu może przyjmie Cię jakiś lekarz na już...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ale cos bedzie widac?cos mi pomoze?....nie lubię tego! W szpitalu może przyjmie Cię jakiś lekarz na już...
Nie koniec .Ale dla spokoju ducha skontaktuj się z lekarzem.Wiwrze że wszystko się dobrze skończy tak jak u mnie też plamilam raz tak intensywnie że mało zawału nie dostałam.dziewczyny blagam o szybka odpowiedz bo wariuje.dzisiaj mijaja 3 tygodnie od transferu wkladalam luteine i jak wyciagalam patyczek to zobaczylam krew...... czy to juz koniec mojego szczescia?
Jeśli plamienie nie ustanie jedz na pogotowiepisalam do lekarza,wizyta dopiero w sobote 9 grudnia.boje sie strasznie....
na cito moze zrobi progesteron i betę i może większa dawkę leku dostaniesz....nie wiem..ale ja chyba bym gnala do szpitalano ale cos bedzie widac?cos mi pomoze?
Nie wystepuje.Maz gdzies wyczytal ze w 4 tygodniu ciazy nastepuje plamienie implantacyjne...... w 4 tygodniu ciazy???
Tc??Do ktorego tc masz brac leki? Bo na ostatniej mojej wizycie lekarka mi powiedziala, ze mam zejsc z dawki 3x1 do 1x1 i wychodzilo by, ze w czwartek mam juz nie brac nic. To bedzie 8+1tc. Mowi, ze nie ma potrzeby brac juz progesteron jak ja na naturalnym. Oczywiscie sie jej nie posluchalam i dalej po trzy aplikuje. Ciekawa jestem jak jest u Ciebie, bo tez jestes na takim cyklu.
Póki co jeszcze nie do końca wierzę... czekam na wyniki bety, będą wieczorem.O jest różnica duża, ale w Warszawie chyba jej nie ma...? Pokazuje mi się Płock :-)Ja płacę 150 w Avenie
Kładź się i odpoczywaj... wwstawaj tylko jak już będziesz musiała do wc. I ja bym wzięła dodatkową dawkę progesteronu tylko doustnie lub zastrzyki, nie wiem jaką przyjmujesz. Nie aplikuj dowcipnie teraz nicpisalam do lekarza,wizyta dopiero w sobote 9 grudnia.boje sie strasznie....