Ile dni miał zarodek?A myślicie że jak już mnie boli brzuch na okres to źle ? Normalnie @ powinna przyjść 10.12 A dziś jest 3dpt
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ile dni miał zarodek?A myślicie że jak już mnie boli brzuch na okres to źle ? Normalnie @ powinna przyjść 10.12 A dziś jest 3dpt
Asiunia a bete zrobisz? Prosze cie. U mnie podczas krwotoku tez nic nie bylo widac a 2 tyg pozniej nie dosc ze byl pecherzyk ktory byl wczesniej widoczny to pokazal sie tez drugi. Nie skonczylo sie dobrze bo lekarz kazal idstawic leki a teraz sie zastanawiam co by bylo gdyby... wiec zrob bete, tym bardziej ze mialas 2 malychy podane, powalcz jeszcze, tym bardziej ze mowisz, ze to ostatnia proba.
A myślicie że jak już mnie boli brzuch na okres to źle ? Normalnie @ powinna przyjść 10.12 A dziś jest 3dpt
To chyba tak jak @dżoasia pisała. Że na usg nie widać bo krew zasłania.wlasnie zrobilam i zglupialam dlatego jestem spowrotem. Dzisiaj beta 9,575!!! Jak to mozliwe? w poniedzialek byla 1,690!!!
Ratunku bo zwariuje!
Dziewczyny, wy wiecie wszystko!! co myslicie? Juz myslalam ze to koniec a tu nadzieja wrocila!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
3dniowyIle dni miał zarodek?
Proponuję udać się do innego lekarza. Może ten miał kiepski sprzęt, albo nie za bardzo przyłożył sie do badania. Może jeden maluch się ewakuował a drugi ładnie sobie siedzi w maminym brzuchu.wlasnie zrobilam i zglupialam dlatego jestem spowrotem. Dzisiaj beta 9,575!!! Jak to mozliwe? w poniedzialek byla 1,690!!!
Ratunku bo zwariuje!
Dziewczyny, wy wiecie wszystko!! co myslicie? Juz myslalam ze to koniec a tu nadzieja wrocila!
Kochana a krwawisz dalej? Moze to byl krwiak jakis. Zrob bete jutro albo za dwa dni i zobaczysz czy spada czy rosniewlasnie zrobilam i zglupialam dlatego jestem spowrotem. Dzisiaj beta 9,575!!! Jak to mozliwe? w poniedzialek byla 1,690!!!
Ratunku bo zwariuje!
A myślicie że jak już mnie boli brzuch na okres to źle ? Normalnie @ powinna przyjść 10.12 A dziś jest 3dpt