Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się kiedyś przeglądałam fotce z przed ciąży i żadnych takich kuleczek nie było jak na tym zdjęciu ale nie wiemDziewczyny, dostalam usg z wczoraj. Nie wiem co o tym myslec? Problem polega na tym ze w Szwajcarii lekarze w sumie dopiero patrza kolo 7 tygodnia, on by nie patrzyl nawet na to gdyby nie to ze juz staram sie 4 lata! Mowil ze oczekiwalby wiecej, ja wyslalam zdjecia do Polski i licze na konsultacje i mam nadzieje ze oni mnie oswieca i powiedza co sie dzieje.
Dolaczam zdjecia, co myslicie? tylko szczerze prosze ... na pierwszym oznaczyl co widac i jak duze jest ale czwarte zdjecie pokazuje ewidentnie kuleczko, czy to moze byc pecherzyk ????![]()
![]()
![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to dajesz nadziejeJa też nic nie czułam ani nie czuje... a beta wygląda na ciąową ;-) takze staraj sie myśleć pozytywnie!!
Takze bierz te nospe i oszczedzaj sie. Dluzy sie to wszystko strasznie. Normalnie to tydzien za tygodniem leci, a teraz ledwo wtorek...No mnie trochę okresowo dalej boli więc widzisz też niczego ni3 będę pewna dopóki nie zrobię betywięc sobie grzecznie czekam dalej
![]()
Dziwne jest to że niektóre mają bóle okresowe niektóre nie i widzisz bądź tu człowieku mądryhihi
![]()
@Oczekiwanie2017 @marg88 @Kurcia
Dzięki dziewczyny.
Tak się zastanawiam czy na usg byłoby coś widać przy takiej niskiej becie?
Chyba się jutro dla spokoju ducha przejdę do gina.
Bierzesz opcję odpowiedź i piszesz pod spodemWalcząca musiałam coś nacisnąć czy chodzi o te ikonki pod postami? Jessssu bardzo cię przepraszam ale naprawdę tego nie kontroluje. Powiedz mi kochana jak wy kopiujecie w odpowiedzi czyjeś posty i nicki? Jeszcze raz przepraszam
Naciskam odpowiedź i po chwili ładuje się posy osoby której chcesz odpowiedziecWalcząca musiałam coś nacisnąć czy chodzi o te ikonki pod postami? Jessssu bardzo cię przepraszam ale naprawdę tego nie kontroluje. Powiedz mi kochana jak wy kopiujecie w odpowiedzi czyjeś posty i nicki? Jeszcze raz przepraszam