A takim razie wszystkie czekamy tutaj z Tobą :*Dziewzyny jestem już po transferze wszystko ok tylko cierpliwie czekać aż do bety
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A takim razie wszystkie czekamy tutaj z Tobą :*Dziewzyny jestem już po transferze wszystko ok tylko cierpliwie czekać aż do bety
Trzymam kciuki za powodzenie.Dziewzyny jestem już po transferze wszystko ok tylko cierpliwie czekać aż do bety
No to teraz lez i pachnij, twoj maz twoj slugaDziewzyny jestem już po transferze wszystko ok tylko cierpliwie czekać aż do bety
Taki mam zamiarNo to teraz lez i pachnij, twoj maz twoj slugaa my trzymamy kciuki! Kiedy w planie betowanie?
![]()
14.12 betaTaki mam zamiar
ja tez 65 pod biustemPolecam Esotiqja mam co prawda D ale 65. Nie jest łatwo dostać takie wąskie, większość firm szyje od 70. No nie mówiąc o tych co kosztują majątek. A w Esotiq maja bardzo rużnorodna rozmiarówkę, duzo modeli i bardzo często promocje w stylu -40%, warto śledzić FB. Nosze od paru lat i jestem bardzo zadowolona.
Staniki do kostiumów kąpielowych tez trochę inaczej szyja dla mniejszych rozmiarów a trochę inny krój dla większych...
Dobrze mieć wsparcieA takim razie wszystkie czekamy tutaj z Tobą :*
Ja gdyby nie to forum to dawno bym zwariowała... pokoje bez klamek i dużo białych poduszekDobrze mieć wsparcie

A tymi poduszkami to nie wiem, bo to sie niby udusic moznaJa gdyby nie to forum to dawno bym zwariowała... pokoje bez klamek i dużo białych poduszek![]()