Chocolateri
Fanka BB :)
Miało być [emoji173] a nie [emoji6] [emoji23] już nie wiem co wciskam. W aucie trzęsie
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluję życzę spokojnej nudnej ciąży.Miało być [emoji173] a nie [emoji6] [emoji23] już nie wiem co wciskam. W aucie trzęsie
Stresować się już będziemy chyba cały czas. Cały czas gdzieś z tyły głowy mam przypadek koleżanki, która po odstawieniu właśnie w 10 tc progesteronu w 11 tc poroniła. Nie wiem czy to mogło wpłynąć na to, ale dlatego boję się jeszcze odstawić leki.Mi tez mówią, ze coś tam już widać. Ale w sumie dalej jestem pełna obaw.. zmartwiłam się jak napisałaś, ze dalej się stresujesz pomimo prenatalnych.
Też jestem ciekawa, mąż cały czas mówi, że chłopak a ja nie mam kompletnie żadnych przeczuć. Zobaczymy w styczniu. Może u Ciebie tym razem dziewczynka?Juz polowkowe za chwile bedziesz miala, szok jak ten czas leci. Ja w styczniu pierwsze prenatalne.
Podobno jak sa male mdlosci to chlopak bedzieCiekawa jestem co bedziesz miala
. U mnie sie to sprawdzilo w pierwszej ciazy. Tym razem mam inaczej ale tez progesteron moze potegowac mdlosci.
Piękne wieści i te widoki na usg....eh my też plakalismy oboje. Nasz nastrój udzielił się również lekarzowi i wzruszył się razem z nami [emoji4]Mamy dwa piękne bijace jak dzwon serduszka !!! [emoji16] oba są piękne i pokazują dokładnie 7 tydz ciąży [emoji16] wciąż uwierzyć nie mogę. A mój mąż nie może przestać płakać [emoji23]
Super!! Gratuluję!!Dziękuję Wam bardzo [emoji8][emoji6][emoji16]
U nas wogole nie badaja progesteronu. Ten dowcipny nie wychodzi w badaniach a progesteron jest jak sunusoida, raz wysoki, raz niski wiec nie stresuj dzidziCześć dziewczyny jestem 8dpt, moja Doktor kazała mi zrobić dzisiaj badanie krwi na wysokość proegesteronu i wynik mam 15,77 ona twierdzi że jest dobry a ja w to wątpię i sądzę, że transfer się znowu nie udał. Ostatnio po pierwszym transferze miałam wynik coś w granicach 14. Czy Wy też badałyście poziom progesteronu w 8 dpt? Ja już dzisiaj jestem załamana a beta dopiero w poniedziałek ehh...![]()
8dpt teoretycznie test powinien wyjść (mi wyszedł już nie wiedzieć czemu 5dpt), ale bywały tu różne sytuacje w których beta była wysoka a test negatywny. Jeśli czujesz się kasach możesz zrobić, jeśli nie to lepiej spokojnie poczekać na wynik bety.