Maryanka
Fanka BB :)
U nas wogole nie badaja progesteronu. Ten dowcipny nie wychodzi w badaniach a progesteron jest jak sunusoida, raz wysoki, raz niski wiec nie stresuj dzidzi
No właśnie teraz już mnie tu dziewczęta uspokoiły i zaczynam luzować
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas wogole nie badaja progesteronu. Ten dowcipny nie wychodzi w badaniach a progesteron jest jak sunusoida, raz wysoki, raz niski wiec nie stresuj dzidzi
Celem modyfikacji leków. Szczegolnie jak masz transfer zaraz po punkcji lub na cyklu bezowulacyjnym ważne są wartości progesteronu.Dziewczyny, oświeccie mnie proszę, po co każą robić pierwszą werykacje betę estradiol i peogesteeon w 4 dpt jak wiadomo że to jeszcze nic nie wykaże
Na jakim cyklu jesteś i co bierzesz?Cześć dziewczyny jestem 8dpt, moja Doktor kazała mi zrobić dzisiaj badanie krwi na wysokość proegesteronu i wynik mam 15,77 ona twierdzi że jest dobry a ja w to wątpię i sądzę, że transfer się znowu nie udał. Ostatnio po pierwszym transferze miałam wynik coś w granicach 14. Czy Wy też badałyście poziom progesteronu w 8 dpt? Ja już dzisiaj jestem załamana a beta dopiero w poniedziałek ehh...![]()
Na jakim cyklu jesteś i co bierzesz?[/QU
Jestem na sztucznym cyklu biorę wiadomo Luteinę 3x1 , Duphaston 3x1 , Estrofem 3x1 i wiadomo tona witamin plus kwas foliowy.
A ktory to dzien po transferze?Dziewczyny cudu nie ma! beta 1941
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Zrób bete i za dwa dni powtórz może to rozjaśni sytuacje.Dziewczyny ja to sie wykoncze z nerwow..... Poszlam do lazienki a tam taki malutki skrzepik ciemny bardzo.... Czy to poronienie? Wczoraj te skurcze mialam takie silne..... Z drugiej strony na usg nic kompletnie sie nie działo.....
Jutro rano pojade zrobic. Wczoraj robilam i wczorajsza to 10829,5..... Ale to bylo wczoraj...Zrób bete i za dwa dni powtórz może to rozjaśni sytuacje.
Duży spadek przykro mi bardzoDziewczyny cudu nie ma! beta 1941
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom