reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wczoraj nie mogłam usnąć przez ten kręgosłup ale byłam zła bo ja bardzo lubię spać:D A wam jak się kochane spało?:D
Słuchajcie.. ja przyjmuje crinone ( progesteron dopochwowo) no i dziś rano w sumie to wczoraj chyba też tak miałam rano takie grudki dość spore no i do tego no mokrą wkładkę...oczywiscie w nocy kilka razy wstaławalam siku ale dopiero teraz takie coś mam.. niemożliwe żeby dopiero po całej nocy wypływal nie? A biorę bo już prawie tydzień;)

Akurat z tym się nie zgodzę. Crinone będzie wypływać cały czas. Jestem już w 14 tc i czasami jest tak, że przez kilka dni spokój a czasami jest tak, że właśnie kumuluje się większa ilość i wypływa właśnie w formie takich grudek.
u mnie czesto rano wyplywa a z kolei jak biore prysznic to mi wypadaja grudki :/

A ja marzę o bliźniakach. Wierzę w to ze może kiedys spełni się moje życzenie. wiem ze wychować nie jest łatwo, ale później dzieci ss zawsze we dwoje, mają się z kim bawić ale też i kłócić ;);)
Trzymam kciuki za Ciebie. Nie jest łatwo ale o z jednym bywa mega ciężko. Łatwiej bliznieta niż rok po roku - podobno [emoji6]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

reklama
Potrzebuje rady, odebrałam dziś wyniki cytologii i załamka. mam w opisie że w rozmazie są "cechy stanu zapalnego i regeneracji, liczne komórki metaplastyczne, kontrola cytologiczna po leczeniu przeciwzapalnym" i nie wiem co mam teraz robić, czy z takim wynikiem będę mogła podejść do stymulacji i punkcji, czy będę musiała to wyleczyć i dopiero wtedy?
Pierwszy raz mi coś takiego wyszło a cyt. robie co pół roku.
Straszna lipa, kurde, czemu to wyszło teraz kiedy jestem już umówiona na wizytę startową:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry