walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Haha dziękuję Wam!@walczaca o szczescie nosz bo tu wytrzymać nie idzie....czytam dzisiaj cały dzień w krzakach ależ ile możnawychodzę i rządam bety do nieba
dawaj wyniki!stres jakbym na swoją betę czekała...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha dziękuję Wam!@walczaca o szczescie nosz bo tu wytrzymać nie idzie....czytam dzisiaj cały dzień w krzakach ależ ile możnawychodzę i rządam bety do nieba
dawaj wyniki!stres jakbym na swoją betę czekała...
Dobra mogę iść spać hehe super cieszę się razem z wami!!!Jesteście niezastąpione!!
Czekałyscie razem ze mna a wiec. Beta 1603!!! Było w poniedziałek 777. A więc chyba doborze? Tak chciała dr!!
Progesteron 32. Jestem nieszczęśliwszą wymiotującą kobietą na swiecie!!
Dziękuję Wam wszystkim!
Jesteście niezastąpione!!
Czekałyscie razem ze mna a wiec. Beta 1603!!! Było w poniedziałek 777. A więc chyba doborze? Tak chciała dr!!
Dziękuję Wam wszystkim!
no w końcu!Jesteście niezastąpione!!
Dziękuję Wam wszystkim!
Już wymiotujaca ? To super.
Gratulacje, beta na blizniaki.
Ja tez mam takie cichutkie marzenia (zawsze mialam) ale u mnie to nie jest mozliwe no chyba że by się zarodek podzielil ... szansę minimalneA ja marzę o bliźniakach. Wierzę w to ze może kiedys spełni się moje życzenie. wiem ze wychować nie jest łatwo, ale później dzieci ss zawsze we dwoje, mają się z kim bawić ale też i kłócić![]()
Dzis jde na no spach juz przeszedl kdzyz. Bojam tylko jutra.@anett96 jak się czujesz??
No i pieknieJesteście niezastąpione!!
Dziękuję Wam wszystkim!