dżoasia
Fanka BB :)
To dobrze, że przeszło, łykaj cukieraski i będzie dobrze :* musi być! A ty jutro masz wizytę??Dzis jde na no spach juz przeszedl kdzyz. Bojam tylko jutra.
Dzieki[emoji10]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To dobrze, że przeszło, łykaj cukieraski i będzie dobrze :* musi być! A ty jutro masz wizytę??Dzis jde na no spach juz przeszedl kdzyz. Bojam tylko jutra.
Dzieki[emoji10]
Co my byśmy bez tej nospy zrobiłyDzis jde na no spach juz przeszedl kdzyz. Bojam tylko jutra.
Dzieki[emoji10]
23 listopada :-)) Ty chyba wcześniej??No i pieknieKiedy mialas transfer?Tego pawia ci nie zazdroszcze , mnie muli ale kibelka nie tule ( jeszcze)
Ja 15 listopada23 listopada :-)) Ty chyba wcześniej??
Jesteście niezastąpione!!
Czekałyscie razem ze mna a wiec. Beta 1603!!! Było w poniedziałek 777. A więc chyba doborze? Tak chciała dr!!
Progesteron 32. Jestem nieszczęśliwszą wymiotującą kobietą na swiecie!!
Dziękuję Wam wszystkim!
Super GRATULACJE !!! Kazałaś nam czekać i paznokcie obgryzać :-)Jesteście niezastąpione!!
Czekałyscie razem ze mna a wiec. Beta 1603!!! Było w poniedziałek 777. A więc chyba doborze? Tak chciała dr!!
Dziękuję Wam wszystkim!
GratulujeJesteście niezastąpione!!
Dziękuję Wam wszystkim!
No to tydzień mnie wyprzedzasz. Kiedy wizyta??Ja 15 listopada
13 albo 14 juz z usg.No to tydzień mnie wyprzedzasz. Kiedy wizyta??