kurde a ja tylko2 dni wczesniej bede. Bo było by spotkanko w wiekszym gronieJasne! Bliżej terminu sie konkretnie umówimy i na pewno spotkamy. Ale fajnie! [emoji16][emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Super! oj do 20 lipca to trochę poczekaszDobra juz po wizyciewidzielismy jedno pikajace serduszko cudownie.. a drugi pecherzyk ma sie wchłonąć.Dr powiedziala,ze dobrze nawet lepiej.ciesze sie ,ze wzielismy dwa,a przekonywano nas do jednego.Juz jestem szczęśliwa termin na 20lipca
![]()
aaaa termin poordu hahah ja mam na 30 czerwcaDobra juz po wizyciewidzielismy jedno pikajace serduszko cudownie.. a drugi pecherzyk ma sie wchłonąć.Dr powiedziala,ze dobrze nawet lepiej.ciesze sie ,ze wzielismy dwa,a przekonywano nas do jednego.Juz jestem szczęśliwa termin na 20lipca
![]()
o jesteś! zamilkłaś nagle. Ja się czujesz?Też mam jutro wizyte, bedzie to mój 24dpt-pierwsze usg. Mam nadzieje, że wszystko będzie okTrzymam za Ciebie kciuki
![]()
labelladurmiente
Fanka BB :)
kurde a ja tylko2 dni wczesniej bede. Bo było by spotkanko w wiekszym gronie![]()
To moze - gdybys sie nudziła - wpadnij do nas? Bardzo daleko masz do kliniki? Mogłybyśmy sie umówić np po wizycie walczącej i wypić sok w tej ichniejszej kawiarence [emoji16] Ja po wizycie to juz mam nadzieje nie bede sie spieszyć [emoji16]
tamiza
A z ciekawości ile miesięcy brał?Mój mąż brał profertil i jemu się wyniki poprawiły. Nie jest jakiś najtańszy, ale akurat nam pomogły.
Nam już po 3 miesiącach z hakiem była minimalna poprawa... Teraz leci już 5 miesiąc... Mam cichą nadzieję że teraz będzie już dobrze
Ja tez tam bede dwa dni wczesniej [emoji5] mozliwe ze juz kiedys sie tam moglysmy gdzies mijac na korytarzu nawet o tym nie wiedzac [emoji6]To moze - gdybys sie nudziła - wpadnij do nas? Bardzo daleko masz do kliniki? Mogłybyśmy sie umówić np po wizycie walczącej i wypić sok w tej ichniejszej kawiarence [emoji16] Ja po wizycie to juz mam nadzieje nie bede sie spieszyć [emoji16]
walczaca o szczescie
Tylko dziewczyny ja na pewno bede na puerwszej wizycie z m także nie wiem czy on bedzie na mnie cierpliwie czekał jak ja się będę z Wami gościć :-))To moze - gdybys sie nudziła - wpadnij do nas? Bardzo daleko masz do kliniki? Mogłybyśmy sie umówić np po wizycie walczącej i wypić sok w tej ichniejszej kawiarence [emoji16] Ja po wizycie to juz mam nadzieje nie bede sie spieszyć [emoji16]
walczaca o szczescie
A no właśnie :-) powinnyśmy zorganizować sobie jakiś znak charakterystyczny forum :-))Ja tez tam bede dwa dni wczesniej [emoji5] mozliwe ze juz kiedys sie tam moglysmy gdzies mijac na korytarzu nawet o tym nie wiedzac [emoji6]
reklama
labelladurmiente
Tylko dziewczyny ja na pewno bede na puerwszej wizycie z m także nie wiem czy on bedzie na mnie cierpliwie czekał jak ja się będę z Wami gościć :-))
No tak [emoji16] Ja na pewno bede sama. To w takim razie chwile przed gabinetem sie zobaczymy jak juz ustalimy jak sie rozpoznać [emoji16] A na spotkania w większym gronie przyjdzie czas - jak los pozwoli to moze na jakimś spacerze z naszymi Dzidziusiami, kiedys [emoji4]
Podziel się: