Nadziejaaa
Zaciekawiona BB
28 grudniaKiedy kolejna??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
28 grudniaKiedy kolejna??
Też tego nie czaje ale liczy sie od pierwszego dnia ostatniej miesiączkiNo hej dziewczyny. Lekarz powiedzial ze to 6 tydzien ciąży. W sumie to nie wiem jak oni ro wyliczaja??? Przeciez w poniedzialek mina 4 tygodnie od transferu. No dobra zarodek byl 5-cio dniowy wiec + 5 dni. Wiec na chwile obecna to niecaly piaty tydzien chyba nie? Niestety moj kropek to zamazana plamka bo luyeina wszystko rozmazala. Ale widac cos miedzy jajem plodowym a jajem żółtym. Czyli jest moj kropus. W czwartek jeszcze raz ide na potwierdzenie. Z tym ze o 13 mam nie brac luteiny zeby nie zamazala obrazu.
A jak badacie to nasienie? Bo my jak robiliśmy zwykłe badanie to morfo wychodziło 2%.
Ale już przy dokładniejszych badaniach (MSOME) morfo 0% i duża fragmentacja dna.
Plamienie implantacyjne obstawiamDziewczyny jestem skolowananiby ogólnie po podaniu 3dniowego zarodka Hcg zaczyna si3 produkować dopiero w 8dpt.. czyli wliczając u mnie to dziś.. Tak się zastanawiam ..eh
do tego już sama nie wiem mam jakieś chyba brazowe plamienia.. sama nie wiem.. myślicie żeby jutro siknąć ?
Żeby Twoje slowa w prawde sie obróciłyPlamienie implantacyjne obstawiam![]()
Trzy dniowySuper!!! A ilu dniowy zarodek?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
I kto sie w tedy bobasem bedzie zajmowalŻeby Twoje slowa w prawde sie obróciłyBoże ja zejdę na zawał niedługo
Mam nadzieję ze Twoje przeczucia są mylne i z Dzidzia wszystko będzie dobrze!:-)Miałam wizytę 1 grudnia, ale kiepsko się czułam i przełożyłam na 22 grudnia (z nadzieją, że już nie będzie potrzebna). Mam jednak zle przeczucia co do mojej obecnej ciąży i obawiam się, że wizyta okaże się konieczna.
Wiek ciazy określa się od okresu poprzedniego. Albo dni zarodka (np.5 u blastki) + 14 dni przed owulacja. Dlatego jak mnie ktoś zapyta „jak tam moje sprawy” a akurat przygotowywuje się do transferu to mówię ze jestem w ciazy, w drugim tygodniu tylk dziecko musza dopiero mi włożyćNo hej dziewczyny. Lekarz powiedzial ze to 6 tydzien ciąży. W sumie to nie wiem jak oni ro wyliczaja??? Przeciez w poniedzialek mina 4 tygodnie od transferu. No dobra zarodek byl 5-cio dniowy wiec + 5 dni. Wiec na chwile obecna to niecaly piaty tydzien chyba nie? Niestety moj kropek to zamazana plamka bo luyeina wszystko rozmazala. Ale widac cos miedzy jajem plodowym a jajem żółtym. Czyli jest moj kropus. W czwartek jeszcze raz ide na potwierdzenie. Z tym ze o 13 mam nie brac luteiny zeby nie zamazala obrazu.