Hej kobitki

Witam w deszczowy dzień ://
Ale się tu ostatnio porobiło

((
gienek - no szkoda mi Ciebie kobitko,naprawdę. Jak nie jakiś nieproszony intruz,to teraz wyniki niby nie takie jak trzeba. Celowo piszę,że NIBY,bo może tak naprawdę jest inaczej. Czytałam,że badanie to powinno byc wykonane na wysokiej klasy sprzęcie (dokładność pomiaru do 0,1 mm) i przez bardzo doświadczonego lekarza.
Znalazłam też taką inf.
Ryzyko to jest podwyższone, jeśli wynik wynosi 1/300. Wynik podaje się czasem w milimetrach – jeśli wynosi ponad 25 mm, traktowany jest jako nieprawidłowy.
Kochana,ja również obawiałabym się amniopunkcji. Myślę jednak,że jeśli zaistniała by taka sytuacja jak u Ciebie,to z całą pewnością,by uspokoić swe myśli i mieć niemal 100% pewność wyniku, poddałabym się temu badaniu.
Wierzę jednak,że "TEN" u GÓRY sprawi,że wszystko z Twoimi maleństwami będzie dobrze

Póki co życzę dużo wiary i spokoju ducha.
Zapewne już wszystko wiesz o tym badaniu na przezierność ale jakby coś,to znalazłam taką stronkę...
Przezierność karkowa - Serwis dla Kobiet naObcasach.pl
onlyone - kobitko co ja mam Ci napisać.... Były trzy maluszki,potem dwa (choć to może i bezpieczniej dla Ciebie) a teraz taka informacja??? o rzeczywiście wydaje się aż niemożliwe. Może maluch postanowił pobawić się w chowanego i następnym razem podczas usg powie "A kuku,tutaj jestem". Mam przynajmniej taką nadzieję,że tak właśnie się stanie. Pocieszająca jest chociaż wiadomość,że jedno serduszko bije mocno i jest silne

). Trzymam kciuki kochana za Ciebie i Twoje maleństwa.
Lazaya - mocno ale to najmocniej jak tylko potrafię zaciskamy piąstki razem z moim bąbelkiem za Twoją wysoką betę. Czekamy z niecierpliwością na dobre wieści - PLEASEEEEEEEEEEEEEE
masia123 - witaj

Kochana pamiętaj... Nie liczy się ilość ale JAKOŚĆ

))) - ja takim oto mottem żyłam przez okres swojej stymulacji (miałam w sumie 7 dojrzałych oocytów). Nie zapominaj,że wystarczy ten JEDEN JEDYNY

) - by został z Tobą na całe 9 miesięcy. Trzymam kciuki

)) Głowa do góry!!!
Zosia_K - mnie też męczyły uderzenia gorąca więc tym się kochana nie przejmuj. Wszystko będzie dobrze,zobaczysz

))