Mala844
Zaangażowana w BB
Super u mnie na pierwszym teście też był cień cienia a zrobiłam drugi wieczorem i był już wyraźny. Gratulacje kochanaDziewczyny siknelam mąż mnie namówił.. . Jest cień cienia !!!!! Mąż to zauważył i ja też widze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super u mnie na pierwszym teście też był cień cienia a zrobiłam drugi wieczorem i był już wyraźny. Gratulacje kochanaDziewczyny siknelam mąż mnie namówił.. . Jest cień cienia !!!!! Mąż to zauważył i ja też widze
Tak , ja leżę od piątku. Jutro mam nockę.Jak jaCi kochana zazdeoszcze tego spokoju ducha"co ma byc to bedzie" zero stresu[emoji16] super!
A jak dzis? Masz dzis wolne?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy w klubie [emoji16] wszystkie to przechodzilysmy. Nic się nie martw ja mam tak do dziś . Brzuch mam typowo okresowy od samego początku. [emoji8] głowa do góry!Cześć dziewczyny, nie daje juz rady, od wczoraj brzuch mnie tak boli że mam wrażenie ze zaraz dostanę @ dzisiaj rano aż sie poryczałam Jestem średnio co 10 min w łazience i sprawdzam czy dostałam @
Super !! [emoji173][emoji110]Dziewczyny siknelam mąż mnie namówił.. . Jest cień cienia !!!!! Mąż to zauważył i ja też widze
Zylwia oooogromnieeee się cieszę!!!!!Gratuluje jak dobrze dziewczynki że żyjemy w czasach gdzie jest in vitroDziewczyny siknelam mąż mnie namówił.. . Jest cień cienia !!!!! Mąż to zauważył i ja też widze
Super Kochana!!!! [emoji9][emoji9][emoji9]Mąż na żarty żebym sobie siknela to pomyślałam A ok.. chce wstawić zdjęcie ale nie mogę bo mi wyskakuje za duży plik![]()
Ja mialam tak ze 10 dpt dwudniowych kropek nic zero a kolejnego dnia kreseczka[emoji16]Dziękuję dziewczyny!! Wczoraj nic A dziś wieczorem widac.. poplakalam się że szczęścia ale zeszłam trochę na ziemię jutro z rana na betemąż pije wino hihi
![]()
Ty sie leczysz w mojej bylej klinice. Powiedz masz ta lekarke co Oczekiwanie czy inna? Bo nie pamietam[emoji16]Dziękuję dziewczyny!! Wczoraj nic A dziś wieczorem widac.. poplakalam się że szczęścia ale zeszłam trochę na ziemię jutro z rana na betemąż pije wino hihi
![]()