walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Budzicie we mnie nadziejęJa też miałam dwudniowe brązowe plamienia. Nie stresuj się spokojnie czekaj na wizytę [emoji4] [emoji110]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Budzicie we mnie nadziejęJa też miałam dwudniowe brązowe plamienia. Nie stresuj się spokojnie czekaj na wizytę [emoji4] [emoji110]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

beta 3dni po tansferze? To pewnie po leku jeszcze..To jest drugi wynik przy pierwszej weryfikacji betę miałam 3 dpt i wyszła 14
Trochę tak, ale sama wiesz jak to jestno i super. Uspokojona mamusia troszkę ?![]()
Dziewczyny powodzenia dzis na betach, oby wszystkie byly jak najwyzsze
Milego dnia :*
No i superJa już po wizycie. Mój maluszek ma całe 6 cm, bardzo się kręcił podczas badania. Jeszcze nie wiemy co będzie. Wszystko w porządku. Na te choroby, które jest robione badanie mam wskaźnik do każdego 1: na kilkaset tysięcy. Badania z krwi będą za jakieś 10 dni bo z krwi można więcej powiedzieć.
Mówiłam, że Maluszek zdrowy! Troszkę spokojniejsza mama? :-)Bardzo mi przykro... wiem co czujesz. Trzeba walczyć. Ja wiem że nie ma teraz odpowiednich słów, ale dwa nieudane transfery o niczym jeszcze nie świadczą. Dziś popłacz, masz prawo a od jutra wstań i walcz!Właśnie odebrałam betę 0,10Mam dość
Ooo jak pięknieDziewczynki wynik Beta HCG 241,8 jupiii