reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gratuluję! Nic tak nie podnosi mi ducha walki jak czytanie o sukcesach osób takich jak ty, które tyle razy musiały podnieść się z ziemi. No i ładne mi na cito...
No wlasnie. Dobrze ze miedzy czasiw mialam lekarza a potem przyszla kolezanka bo tak to bym osiwiala. Ale nieomieszkam o tym wspomniec w labolatorium jak bym jeszcze jechala tam pobierac krew bo sie kozwa przeciez za cito placi dodatkowo

Wysłałam już do Góry petycję. Mam nadzieję, że podział pół na pół usatysfakcjonuje Szefa ;) Ma juz swoje 3 aniołki, teraz ja bym chciała moje 3 dzieciaczki :p Zobaczymy jak będzie. Jeśli się uda to i tak pewnie do 20 tyg nie odetchnę. Ale jeszcze o tym nie myślę :)
Kochana ja czesto mysle o Tobie i Twoim przypadku i jesli nie zdecydujesz sie na szczepienia to powiedz mi czy tych immunoglobin nie mozna wziąć juz przed transferem? Bo popatrz. Intralipid, szczepienia robi sie przed a potem w ciazy dla utrzymania tego poziomu czy jak to nazwać. Moze kurcze właśnie jak by je podac wczesniej zeby juz organizm zaczac oszukiwac wczesniej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry