walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Aha czyli już dodatkowo chodzisz do gina u którego bedziesz prowadziła ciąże,tak? Nie martw się. Ja Ci mówię że wszystko jest ok :-)Dopiero na poczatku stycznia dr mowila z kliniki ,ze mam przyjsc na Usg.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aha czyli już dodatkowo chodzisz do gina u którego bedziesz prowadziła ciąże,tak? Nie martw się. Ja Ci mówię że wszystko jest ok :-)Dopiero na poczatku stycznia dr mowila z kliniki ,ze mam przyjsc na Usg.
Właśnie @iwo333 jak tam u Ciebie? Wyjaśniła się sprawa z rosnącą beta?
Tak juz dr z kliniki mowila,ze moge zacząć do lekarza prowadzacego chodzic takze juz wszystkie badania porobilam i dzis jadę.. ale ona usg nie ma.Takze da mi skierowanie i moze w tym tyg zrobie.Aha czyli już dodatkowo chodzisz do gina u którego bedziesz prowadziła ciąże,tak? Nie martw się. Ja Ci mówię że wszystko jest ok :-)
Ja sie podpinam, moje USG 20.12, 23 dpt blastki. Jesli nie wykituje na zawal wczesniejWien sporo wizyt 21 :-)) ja będę 28 dpt dwóch Blastek :-)) a Ty ?
Aaaa cudowne informacje :-)) gratulujęDziś miałam wizyte w klinice.dzidziuś rośnie i nawet podziwialismy jego ruchy.cudowny widok.Maluszek ma 3.48 cm :-)

Aha to trzymam kciuki żeby ból kręgosłupa ustał i abyś się nie stresowała już :-)Tak juz dr z kliniki mowila,ze moge zacząć do lekarza prowadzacego chodzic takze juz wszystkie badania porobilam i dzis jadę.. ale ona usg nie ma.Takze da mi skierowanie i moze w tym tyg zrobie.
U mnie mówili że między 25 a 28 dpt ale dziewczyny chodzą wcześniej :-)) ja też nie mogę się już doczekać...Ja sie podpinam, moje USG 20.12, 23 dpt blastki. Jesli nie wykituje na zawal wczesniejChyba 23 dpt to nie za wczesnie co?
Ale jesli sie martwisz to przeciez Cie przyjmie wczesniej..?Dopiero na poczatku stycznia dr mowila z kliniki ,ze mam przyjsc na Usg.
Beta nadal słabo rośnie, dziś robiłam kolejna . Wieczorem mam wizytę u gin. Pewnie w tym tyg jeszcze szpital![]()