• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Karola ja to samo rozkminiam.Jestem niespokojna jakas zero mdlosci wrazliwosci na zapachy...

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to w ogóle juz nie mam objawow, trochę czuję jajniki, bo mam lekka hiperkę i może jestem troche zmeczona i tyle.Reszta minela. Narazie się tym nie martwię. Bo to nie oznacza, że jest źle. W końcu stwierdziłem, że raczej poczekam, szkoda kasy i nerwów, nie ma co się spinac przed świętami. Wizytę mam 2.01

Ja jeden w 3dobie :) mam nadzieję że te bóle były takie bo się tam moja perełka meblowala i chciała mi dac to do zrozumienia :D A Ty 5dniowe blastki? Ja zrobiłam test w sobotę i dupa A w niedzielę miałam właśnie termin @ trochę źle się czułam ale mąż namawiał samym wieczorem żebym siknela to siknelam A tu szok :) no Jutro ta powtórka bety ale mam nadzieję że będzie dobrze A potem znowu do usg.. mam nadzieję że jak było pod górkę to teraz dla nas wsystkich pójdzie z górki!!! :)
Będzie dobrze kochana ja 3mam kciuki jutro za Ciebie ✊✊✊
A bólami się nie martw :* wiem że łatwo mi mówić ale teraz się przekonałam że to normalka :)

Dwa w 3dobie ;-) Też sobie tak tłumaczę że się meblują ;-) ( ja jestem pazerna chciałabym bliźniaki, choć jak będzie jedno to też będę równie szczęśliwa )
Ja po drugie becie w pierwszej ciąży zrobiłam się dziwnie spokojna, czułam że wszystko będzie ok ;-)
Musi być dobrze, nie wiem dlaczego ale bardzo Ci kibicowałam od pierwszej chwili ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry