Maryanka
Fanka BB :)
To super bardzo się cieszęTak, bardzo sympatycznie. Dr małomówny ale rzeczowy, najważniejsze że skuteczny. Pierwsze podejście nieudane, drugie udane właśnie wracam z wizyty - 2 serduszka[emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To super bardzo się cieszęTak, bardzo sympatycznie. Dr małomówny ale rzeczowy, najważniejsze że skuteczny. Pierwsze podejście nieudane, drugie udane właśnie wracam z wizyty - 2 serduszka[emoji4]
Dr Wickiewicz.Dr Gizler, a Ty?
z tego co wiem ma pobudzić prace jąder. bo biorąc testosteron hamuje sie produkcje z jader bo dostarczyny testosteron wystarcza wiec organizm przestaje produkować a ten hcg ma miec odwrotny skutek. tylko pytanie czy tak niewielki wzrost plemników jest normalny bo musi sie to rozkrecić czy nadal coś jest nie tak...
Niestety tak :-)Czy ktoras robi zastrzyki fraxiparyny?? Tez macie problem z wbijaniem tych grubych i tepych igiel??
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
10dptTo mialo byc do Kurci[emoji16] i nie dzien cyklu tylko dpt
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Mała a ile bierzesz tego estradiolu? Moim zdaniem nie powinien by przeciwwskazaniem, przy punkcji mamy dużo większe wyniki i mamy transfery świeżakówWitam. Od 2 dc biorę Encorton i Estrofem. W 9 dc robiłam badanie Estriadolu i wynik jest: 1200. W tamtym podejściu miałam dużo mniejszy.... Czy tak wysoki Estriadol jest przeciwskazaniem do podejścia do CRIO?
Tak, też zawsze miałam wrażenie że do Niego jest najwięcej pacjentekDr Wickiewicz.
Widziałam, że zawsze są tłumy do dr Gizlera.