Cześć dziewczynki, za mną pierwsza noc w swoim łóżeczku, super. Niestety brzuchuniu nadal gigant bez zmian w obwodzie, ile jeszcze to potrwa, straszny dyskomfort aż wczoraj teściowa zauważyła że mam wielki brzuch. Ale ważne ze umie już się wyprostować i normalnie oddychać.
Aniołeczek- kiedy można ujrzeć serduszko? Jak to się liczy te tygodnie bo różnie piszą i sama już nie wiem. Ja ide na usg kontrolne za tydzień i będzie to 4 tyg po transferze. Do tego doliczam jeszcze 2 czy jak? Mogłabyś mi to wyoślić?
Kinga1-mój mąż bardzo mnie wspierał i nadal tak jest, z tego wszystkiego bidulek aż schudł. Ma dużo pracy ale mogę na nim polegać i uważam, że ludzie decydujący się na taki krok bardzo muszą się kochać.
Pszczolkamaya- ja też miałam lekką drugą kreseczkę ale beta całkiem niezła, więc będzie dobrze.
marcikuk- ale ten czas leci, a jak się czujesz tak ogólnie, czytałam że pracujesz?, tylko nie szalej. A u Ciebie od razu zauważyli 2 pęcherzyki?
agapl13- tak to bywa z tą @ jak jej nie chcemy to przychodzi a jak czekamy to nie ma, co za złośliwość losu.
Lobo75-trzymam mocno kciuki żeby wszystko się udało.
hope71- no to stymuluj się kobieto obyśmy miały więcej pozytywnych wieści, trzymam kciuki za dobry przebieg bez jazd…
elala – czekanie jest najgorsze aby się nie wydłużało za nadto