• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za wszystko.
Pani doktor nie wie dokładnie skąd krwawienie (tak jak u niektórych z Was). Wszystko jest na swoim miejscu, serduszko bije, ciaza wielkością idealna jak na swój wiek. Obiecałam sobie, że teraz to już koniec z zamartwianiem. Zaczynam się cieszyć tym co udało się osiągnąć.
Uff :) nie udzielam się zbyt dużo ale bardzo się cieszę gdy są dobre wiadomości, nie raz mi się łezka w oku zakręci, i zawsze przeżywam bardzo niepowodzenia. Wszelkie emocje są mi znane. Teraz kochana się ciesz i nie zamartwiaj. Cudowny czas przed Tobą - zapewne czasami sterujący bo np dzidzia się nie rusza a przecież o tej godz to powinna , a ona poprostu słodko śpi i rośnie.

Pani doktor nie wie dokładnie skąd krwawienie (tak jak u niektórych z Was). Wszystko jest na swoim miejscu, serduszko bije, ciaza wielkością idealna jak na swój wiek. Obiecałam sobie, że teraz to już koniec z zamartwianiem. Zaczynam się cieszyć tym co udało się osiągnąć.
Wiedziałam że będzie dobrze strasznie się cieszę.Tez sobie obiecałam że zaczynam się cieszyc bo do tej pory zamartwialam się.Rosnijmy w spokoju hehe

reklama
Tak się cieszę. :* super!!! Masz rację, zacznij się cieszyć ciążą. Dzieciaczek czuje emocje mamy. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry