• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem no wiec wszystko jest ok.
Kuzwa dziewczyny jak ja tak bede miala jak dzis to sie wykoncza i Kropeczka tez!

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Uff, kamień z serca, bo już zaczynalysmy się martwić. Kolejna wizytę masz w przyszłym tygodniu więc szybko, trochę się może dzięki temu uspokoisz. Co lekarz powiedział? Maleństwo dużo podroslo? Pytalas o leki na depresję?

Transfer mialam 9.12
A clexane wczesniej nie miałam.
Dopiero przy tym transferze mi zapisał, jak to powiedział ze wzgledu na poprzednia przykra sytuacje ktora nas spotkala zeby w miare mozliwosci jej zapobiec chociaz tez nie ma gwarancji...
No to super, że masz ten clexane, mi teraz też mają dać :) Chcę wierzyć, że dzięki temu też mi się teraz uda. To kiedy planujesz wizytę w labo? :D Będziesz szła coś wcześniej niż wyznaczył lekarz? :)

Kurka ja się zaczynam martwić o @anett96
Strasznego doła chyba miała, czytałam tylko z doskoku w pracy, ale nie wyglądało to za ciekawie.
Mam nadzieję, Anetka, że miałaś gorszy dzień i stresa przed wizytą. Daj znać, że wsio ok! :*
Kochane jestescie. Pozno mialam ta wizyte.
Mi bez kitu wrocila depresja i dzien byl okropny!!
Moja Perelka ma 6,8 mm i serduszko 121 min. Powiedziala ze jest ok chociaz moglo by bic ciut szybciej.
Ale od dzis mam postanowienie jak @oczekiwanie zero dolow! Juz wiem ze mijajace objawy nic nie znacza.
Jak sie nie da ide do psych.i niech powie czy sa bezpieczne leki w ciazy..chociaz pewnoe i tak bede sie ich bala brac.ehh jestem stara i glupia..
[emoji16]

reklama
Uff, kamień z serca, bo już zaczynalysmy się martwić. Kolejna wizytę masz w przyszłym tygodniu więc szybko, trochę się może dzięki temu uspokoisz. Co lekarz powiedział? Maleństwo dużo podroslo? Pytalas o leki na depresję?
Dziewczyny ja jak ostatnia wisnia weszlam i zaczelam plakac....nie zapytalam o leki nawet. Pojde do swojej psych.
Tak kolejna wizyta juz we wtorek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry