misis188
Fanka BB :)
Aha. I co teraz? Ja bym chyba na Waszym.miejscu pomyslala nad szczepieniami"Tak naprawde niczego nie mozemy byc pewni, ale prosze 200zl" tak to podsumowal moj mąż.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aha. I co teraz? Ja bym chyba na Waszym.miejscu pomyslala nad szczepieniami"Tak naprawde niczego nie mozemy byc pewni, ale prosze 200zl" tak to podsumowal moj mąż.
Masakrw. NK powinny byc w okolicach 10. Co za baba. A z innej beczki. Sprawdzalas ta homocysteine?AA i moje nk 18% są suuper, piękne!!
I na tym świstku z wizyty napisała:
Jeśli PACJENTKA PODEJMIE DECYZJĘ, to:
po transferze wspomaganym accofilem - jeśli ciąża - to 10-14dpt przetoczenie 20g, następnie o 4 tyg 20 g a następnie i potem po 15g (jedno lub 2 przetoczenia)
SEEEERIOOO????
Cycki mi jebły o podłogę. Sory za słownictwo, ale nie mam innych słów...
Chociaz z tego co kojaze to maz musial byc tylko przy allo mlrach a doc Pasnik zleca chyba test CBA gdzie oddajesz tylko swoja krew, potem ew gdyby trzeba bylo sie szczepic to musiałby zrobic badania czy moze byc dawca do szczeoionki i wirusologie chyba ze od razu bys chciała pullowane ale nie wiem czy tak mizna od razu, a najlepiej jskby w Twoim przypadlu nie potrzebne byly szczepieniaNiestety moge leciec sama tylko, wracamy z Chicago w niedziele a od poniedzialku sie przedszkole zaczyna, u nas nie mozna dzieci brqc kiedykolwiek ze szkoly dlatego maz musi zostac na miejscu. Ja lece w czwartek i wrqcam w niedziele. Mam ogromna nadzieje ze sie czegos dowiem, zleci badania i bedzie jakas podstawa.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

jak tak dalej pójdzie to może będę korzystać tylko i wyłącznie z jego pomocy Dziękuję tak też zrobię!Tamiza mi w gc się zdarzyło 2 razy, że czekałam bardzo długo na wynik i też mnie tak zwodzili, aż po moich naleganiach okazywało się, że coś z krwią było nie tak i tego badania w ogóle nie wykonywali. Poproś (warknij : ) żeby zadzwonili do labo gdzie to wysłali (oni sami genetyki nie robią) i dowiedzieli się jak długo masz jeszcze czekać (płacisz-wymagaj).

A to chcesz mieć teraz transfer na naturalnym cyklu?@tamiza u mnie były spięcia jak się okazało, że transfer nie wyszedł. Mój mąż bardzo to przeżywa, zwłaszcza że siebie obwinia o całą tę sytuację. Teraz emocje są opanowane. Planuję przy następnym transferze się nie stresować, bo przecież i tak nie mam wpływu na wynik a stresem mogę tylko zaszkodzić kropkowi.
Tyle z planów.
Trochę się boję wizyty, bo jak się okaże, że cykl się rozregulował i nie ma owulacji, to tracę co najmniej jeden cykl. A czas płynie nieubłaganie, zaraz będzie trzeba powtarzać badania, nie wiadomo jak zaplanować wszystko w pracy.
To czy mąż może być dawcą to chyba na podstawie testu lct można stwierdzić??Chociaz z tego co kojaze to maz musial byc tylko przy allo mlrach a doc Pasnik zleca chyba test CBA gdzie oddajesz tylko swoja krew, potem ew gdyby trzeba bylo sie szczepic to musiałby zrobic badania czy moze byc dawca do szczeoionki i wirusologie chyba ze od razu bys chciała pullowane ale nie wiem czy tak mizna od razu, a najlepiej jskby w Twoim przypadlu nie potrzebne byly szczepieniaale ciesze sie bardzo ze podjelas taka decyzję
zuch dziewczyna
![]()
Nie sprawdzałam właśnie. ZapomniałamMasakrw. NK powinny byc w okolicach 10. Co za baba. A z innej beczki. Sprawdzalas ta homocysteine?

Chociaz z tego co kojaze to maz musial byc tylko przy allo mlrach a doc Pasnik zleca chyba test CBA gdzie oddajesz tylko swoja krew, potem ew gdyby trzeba bylo sie szczepic to musiałby zrobic badania czy moze byc dawca do szczeoionki i wirusologie chyba ze od razu bys chciała pullowane ale nie wiem czy tak mizna od razu, a najlepiej jskby w Twoim przypadlu nie potrzebne byly szczepieniaale ciesze sie bardzo ze podjelas taka decyzję
zuch dziewczyna
![]()