dżoasia
Fanka BB :)
O matko co to się dziejeDziewczyny ja tez znowu zaczelam.plamic. Tata pojechal po prolutex. Teraz juz nic wiecej nie zrobie. Wezme nospe jeszcze i relanium
Leżcie dziołchy, niech moc będzie z wami :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O matko co to się dziejeDziewczyny ja tez znowu zaczelam.plamic. Tata pojechal po prolutex. Teraz juz nic wiecej nie zrobie. Wezme nospe jeszcze i relanium
No i super że działasz. Teraz czas bedzie mijał bardzo szybko :-)Hej. Wlasnie wracam z wizyty w invimed u dr Makowskiej. Od jutra zaczynam stymulację, Jak dobrze pójdzie to 09.01. punkcja. Już zaczynam się stresować . .
Tak też zrobię :-) Kropek zdecydowanie ważniejszy :-) najwyżej przestanę nosić czarne ubrania ktore tak uwielbiamJeżeli aż tak nie dokucza i nie przeszkadza Ci ten łupież to ja bym się wstrzymała. Przynajmniej przez te pierwsze 3 miechy.
Tak i kladz sie. Kurde co jest z tymi plamieniami ostatnio u nas... :-(Dziewczyny ja tez znowu zaczelam.plamic. Tata pojechal po prolutex. Teraz juz nic wiecej nie zrobie. Wezme nospe jeszcze i relanium
Aj zazdroszczę tego zapachu w domu :-) u nas w tym roku nie będzie nic czuć poza choinką :-)No i dobrzePoczytaj cos albo się prześpij, sen dobrze ci w sumie zrobi
U mnie dzis przedświąteczna produkcja uszkowo-pierogowa
Zrobiłam sobie klimacik i zapodałam też kompocik z suszonych owocków. Uwielbiam ten zapach![]()
Przy aplikacji lutinusa na palcu mialam.troche krwi. Boze chron moje malenstwoO matko co to się dzieje
Leżcie dziołchy, niech moc będzie z wami :*
Ehhhh mnie dzisiaj tez to spotkaloDziewczyny ja tez znowu zaczelam.plamic. Tata pojechal po prolutex. Teraz juz nic wiecej nie zrobie. Wezme nospe jeszcze i relanium
A może się podrażniłas? Wierzę że wszystko jest dobrze!Przy aplikacji lutinusa na palcu mialam.troche krwi. Boze chron moje malenstwo
Dziewczyny ja tez znowu zaczelam.plamic. Tata pojechal po prolutex. Teraz juz nic wiecej nie zrobie. Wezme nospe jeszcze i relanium